Vladik.3 ....Nechtěl bys těch redaktorů rovnou 50 ??...Ten musí mít znalosti z HTML kdů a spoustu dalších znalostí.Musí mít z nalosti z internetem a né že jim bude každý kdo si napíše... |
Jakub: Né, to není pravda. Hlavní důvod proč není nikdo redaktorem je ten, že se při testování redaktora vyskytly technické potíže Lubos: Ty bys byl ten poslední ;D Samuel: Tolik kolik by jich bylo vhodných Jak říkal FILIPKAM, jeden by bohatě postačil =) (aktivní) |
Ja by som chcel byť Redaktorom , pretože som tu už dlho,všetci ma tu poznajú(myslím všeobecne),som veľmi aktívny,nerobím tu neporiadok(niekedy ano ale nikto není dokonalý) a mal som raz už aj hodnosť a veľmi rád by som sa podielal na rozvoji SG |
No stím aby moderátoři měli více pravomocí souhlasím dávat profi a VIP.A také aby sem mohli přidávat různé hry. |
No já už jsem měl být dávno profi..Doporučilo mě dost vlivných lidí martinovi,ale on si to asi nepřečte..A to mě mrzí.Jestli na to nemá čas tak by mohl jmenovat ještě někoho adminem kdo by stím uměl a dával jsem hry atd |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5356 sekund |