samsone, No, hele, ty se pořád ptáčš na to a jedno samí, co si o tobě myslí Jakub atd. ale někdy se nechováš jako VIP člen, tebe bych nechal na místě |
Striker >Divnej si tady akorát ty. Kdyby sis to přečet, tak víš, že vůl tam rozhodně nebylo , byly tam horší věci a ty to tady kazily!!! A nemyslete si sakra lidi o sobě, že když jsem holka (žena), tak že jsem něco podřadnýho a že nic nedokážu a ničemu nerozumím!!!! Neříkám že jiný názor je nadávání ale to co tam bylo tak to nadávání bylo!! Já do ulic lézt budu a takovéto slova mě nepohoršují!! Já nejsem žádná barbína která si zaleze doma a bude si tam hodiny lakovat nehty, takže se tak ke mně nechovej. Omlouvám se jestli sem to přehnala ale mám docela vzteka na lidi co se takhle chovaj a hlavně když se tak chovaj kě mně!! |
martne nechci bejt rýpaví,ale neříkal jsi tak zhruba před týdnem že už brzy bude nová soutěž ,o tu misice ani moc nejde,ale spíše bych chtěl vědět výteze t= straré.. |
Suzuzi>Jestli jinému názoru říkáš nadávání tak to jsi divná,a asi jsi ještě nikdy neviděla "nadávky",pokud tě pohoršují slova jako vůl a podobně,tak radši ani nechoď do ulic.Ale na druhou stranu ty jsi žena,takže máš na to jiný názor,chápu že ty se asi na akcích s hoperama mydlit nebudeš,i když i takové holky jsou.
Na druhou stranu zase nechci vypadat jako nějakej sadista co by furt někoho mlátil,ale asi jsem trochu přehnanej,ale jsem prostě takový. |
Suzuzi já s tebou souhlasím, ale už se tolikrát navrhovalo ať se to smaže a? Je to tam do teď. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3582 sekund |