assasin> ale prosímtě ![]() . Neviděla jsem tu jediný návrh který někdo nezpochybnil . Gunrap> no to já vím, ale třeba by to nedělali kdybys jim to neporavdil ![]() ![]() . No ale aspoň trochu by se to třeba trochu zmírnilo, navíc když už obejdou i tohle pravidlo, tak už by se to s NIMI mělo řešit. Pamatuju si časy, kdy tu byla Ravennka a ta by se s těmi nevychovanci nemazlila!!! |
(že já to vůbec psal) mno to je jedno měl sem jenom nápad tak zase nic :´-( |
assassine> Kravina, pak bych tu sem nechodil, protože sem chodim HLAVNĚ kvůli foru Suzuzi> Jestli se dá ta "starší" tak by to taky nepomohlo lidi by psali v mezerách, např" t a k l e ale nebylo by to špatný =) |
assassin> no nevím, nápad by byl dobrý ( i když patří spíše do jiného tématu), ale těch "věrných" lidí zas tak moc není, takže by nás tu tolik nezůstalo. Myslím že v tomto případě má Striker pravdu. Mysím si že víc by pomohlo hlavně to, že by byla taková ta "automatická cenzura" ,jelikož by se alespoň ty slova neobjevovaly, ale místo nich by tam byly alespoŇ ty hvězdičky. Myslím, že se to snad řešit skoro nedá. Je smutné, co ty lidi dneska dělají, ale když tady chtějí hrát hry´tak jim ani ten BANán za sprosťárny asi moc nevadí, protože to tu sice zaspamovat nemůžou, ale hrát tu můžou a pokusit se si odjinud založit další účet taky, takže opravdu je tohle asi příběh bez konce =(. Byla bych moc ráda kdyby se to už vyřešilo, protože kazit vizitku si snad už nenecháme!!! |
nemusel ti co sou "věrní" SG by si počkali až by odešli ti co to tu akorát ničí, já bych tu zůstal napořád nwm jak ostatní. |
Tak by se všichni sebrali,a šli by o dům dál,a Martin by to mohl zabalit |
tak by Martin bloknul celé forum a nepsalo,nepřidávalo atd. by se nikde |
Je to blbost kdyby se zrušila třeba Volná diskuze tak by lidi ty témata začali zakládat v O Supergames a bylo by jim to jedno |
Já bych to viděl takhle. Martin (jako admin) by zrušil (dočasně) 1 blok (pokec o hrách, o SG a volná diskuze) jedné jaký, třeba ten kde se nejvíce hádají a nadávají si o 106. Mno nwm jestli to de ale bylo by to tak lepší sice by bylo hodně stížností proč atd...ale aspoň by se to tu dalo do kupy (aspoň z 1 stránky) a zpět by to dal Martin až by se tu zmírnil slovník sprostých slov a chování. Nwm jestli to jde ale jenom návrh. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2847 sekund |