Mno já nwm jestlí sem to dobře pochopil ale ty myslíš že by každý user měl svoji složku (jako jsou oblíbené hry) témat a stačilo by tam kliknout a mít tam svoje obl. témata. Pochopil sem to dobře? |
samson> no jistě, ale né oblíbené, ale aktivní, jelikož by tam mohly být zase jinak hádky... |
Jakub07> to je dobrý nápad, tedy spíše jen pro moderátory, ale ubylo by těch nesmyslů a sprosťáren. Vojife>no to už mě taky napadlo, naštěstí dvě mezery nejdou a tečky ale nepůjdou, to by se totiž snad vůbec nesměly dávat protože když by byla cenzura na t.o.h.l.e, nebo i t..o..h..l..e, tak by se muselo vycenzurovat i t.o.....h..l.e apod. a proto by se už něco takového muselo řešit vážněji. |
tady to upraví na jednu mezeru i když jich tam uděláš třeba padesát |
? Takhle jsem to nanapsal! Tak si představte místo teček mezery: t..a..k..h..l..e....s..e....d..v..ě..m..a....m..e..z..e..r..a..m..a. xD |
Tak by se udělalo, že i s těma mezerama by se tam psalo to "cenzurováno", ale to by dalo moc zabrat a vlastně by se dalo psát t a k h l e s e d v ě m a m e z e r a m a. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2660 sekund |