Zapomenuté heslo

Jaký máte názor na Martina?

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
5.
Mhaja [VIP člen]
11:44 | 5.února 2017

Nech ich dôvod k odchodu bol už akýkoľvek je to ich osobná vec a predovšetkým rozhodnutie. Ku mne osobne Martin nebol nikd arogantný,skôr  milý a ústretový,ked mohol pomohol,pokecal atd a aj vtedy ked nemusel. Ja len nerozumiem čo ťa tak veľmi štve a prečo si myslíš ,že je arogantný? Vieš on má tiež už okolo 30 ak sa nemýlim a SG nie je jediný zdroj jeho príjmu kedže to ani tak nie je normálna práca ak rozumieš čo tým myslím. Takže zazlievať mu,že nemá čas a dostatočne sa tomuto webu nevenuje tak ako inokedy mi príde úbohé,okrem toho je to jeho web ,pre mna za mna nech si s ním aj vytrie pozadie. On ho založil,nadrel sa na nom a môže kludne povedať,že je v tom navštevovaných wboch s online hrami. 

 

A ak si mylíš,že je to hračka starať sa o web tohto rozeru,nech sa páči a založ vlastný,uvidíme koľko by ti to vydržalo,kolko času a peňazí by si don investoval tak aby sa ti to oplatilo a vrátilo späť.

 

A ked už,navrhujem,kto by mal skutočný záujem tak namiesto   sťažností podá pomocnú ruku a pomôže to tu znovu oživiť .

4.
Nirvana [VIP člen]
11:32 | 5.února 2017

1. Dřív mu určitě záleželo. Ano máš pravdu, kdyby z toho neměl zisk tak to prodá. Ale on zisk má a to mu stačí. Nic tu neřeší, jen vybírá penízky z účtu.  

2. To máš pravdu. 

3. To máš ještě větší pravdu. Mě šlo jen o ten princip. 4 měsíce ignorace a potom taková zpráva. 

4. Nepřijde ti arogantní? Mě ano. Jakubovi a Ravennce to došlo už před 8 lety (cca). Nemyslím si že zrovna oni dva by Martina nařknuli bezdůvodně. Přeci jen - Ravennka je dospělý člověk. Už v té době jí mohlo táhnout na 30 (fakt netuším kolik přesně). A když už to řekne ona, něco na tom být musí. Mimochodem Ravennka, Jakub a snad i Suzuzi jsou zabanovaný. Martin je zabanoval, za to že si dovolili nesouhlasit.


To jsou ale výjimky. 90% co tu chodili nebude víc jak 22-23. Taky nevysedávám u PC a online hry už vůbec nehraju . Jen se občas zastavím a pokecám. Oni tu nejsou už několik let. Mohli se stavit před rokem, před dvouma... ale nechtěli, nejspíš protože se jim to tu zhnusilo.

A nechápej mě špatně, já nemluvím za všechny. Jen za pár lidí, o kterých jsem si 100% jistý, že odešli kvůli Martinovi.

3.
Mhaja [VIP člen]
11:03 | 5.února 2017

A aby som nezabudla... členovia ktorí to tu navštevovali a teraz nie, sú už dospelí , majú prácu,rodiny a iné záujmy ako vysedávať za PC na webe s online hrami a mrhať časom.

2.
Mhaja [VIP člen]
11:01 | 5.února 2017

1.) Táto stránka funguje viac ako 10rokov,dalo to Martinovi dosť práce,keby mu na SG nezáležalo a nemal by z tohto webu žiadny zisk,verím tomu,žeby už SG predal.

2.) To,že aktivita členov na fore,chate a komentároch je minimálna,neznamená,že tu nie je návštevnosť. Nezabúdaj na to,že je to web s online hrami a nie sociálna sieť či diskusné forum.

3.) To,že máš hodnosť VIP by ti bolo na nič

4.) Osobne si nemyslím,žeby bol Martin k ľudom arogantný a členovia odišli kôli nemu. Jakub a Ravenka odišli v roku kedy som sa sem registrovala a po ich odchode to tu dosť žilo

1.
Nirvana [VIP člen]
7:39 | 5.února 2017

Zdravím. Podrážděná nálada a vzpomínky na staré SuperGames mě přiměli objasnit novým uživatelům jak to tu skončilo. 
Veteráni si možná pamatují, ale těm co jsou tu noví rád vysvětlím, co se stalo.

Takový počáteční impulz byl odchod Jakuba07 a Ravennky.  
Byli to moderátoři a svou práci vykonávali opravdu skvěle. Paměť mi nedovoluje tu napsat důvod, ale jednoho dne se vzdali svých hodností a odešli ze SuperGames. 

"Snad poslední možnost komunikace tady na SG:
Loučíme se se všemi, odcházíme čistě kvůli Martinovi. Jeho arogance nezná mezí a ani já ani zuzi tu nebudeme šaškovat. 
Rád to komukoliv vysvětlím a nebo klidně jen pokecám přes mail nebo icq."
Tohle napsal Jakub07 do popisu svého profilu. 

Tenkrát se tu o to Martin vážně staral, byl víc komunikativnější a míň lhostejný. Po jejich odchodu to tu ještě nějakou chvíli docela fungovalo, nicméně Martin už to tu začínal zanedbávat. Kolem toho roku 2011-2012 začali lidé hromadně odcházet (včetně mně).
Nyní po 8-9 letech je situace mnohem horší

Současnou situaci moc dobře znáte. Martin je neaktivní a ani bych se nedivil i tomu, kdyby nové hry přidával někdo z redakce.
Spoustu konkurenčních webů se s touto stránkou nemůžou rovnat (minimálně co se týče chatu a fóra). Objevila se díra v trhu a způsob jak to tu zachránit. Ale Martin očividně nemá zájem. 


Nedávno jsem psal Martinovi zprávu: 
"Ahoj Martine, prosím tě, přestaň to tu zanedbávat. Občas by jsi se mohl zastavit v chatu, krom toho už 4 měsíce čekám na tvou odpověď v sekci Proč chci VIP členství"
K tomuhle je nutno dodat, že jsem již jednou VIP člen byl, ale pak přišlo to období, kdy všichni odcházeli a já Martina požádal, ať mi hodnost sebere. Teď po dlouhé době, kdy se s ostatními snažíme vzkřísit tento web, jsem psal do sekce Proč chci VIP členství. 
Ze zkušenosti vím, že Martin nemá rád když na něj někdo tlačí. Tak jsem mu napsal tu zprávu až po 4 měsících. 

To co mi odepsal mě totálně odrovnalo ->  PS: To je moje vyčerpávající odpověď



ZÁVĚR: 

(Tohle je čistě jen můj názor. Nesnažím se tu lidi poštvat proti Martinovi.)
Momentálně tu není ani jeden moderátor, jen pár VIP členů a profi hráčů (jejichž hodnost ztratila na významu, jelikož komentáře ke hrám už nepíšou oni, ani nikdo jiný. Martin pro mně klesl velmi hluboko. Nevím co ti dalo právo chovat se takhle arogantně. Buď si jistý, že to TY jsi zničil SuperGames. Půlka odešla kvůli tobě a druhá půlka odešla kvůli těm lidem co odešli. 
 Navrhuji pro tebe řešení Martine. Nevím proč jsi se na to vykašlal - zničil jsi to tu, ale nechci po tobě aby jsi se vrátil, zničil by jsi to ještě víc.
Buď to někomu prodej, nebo umožni někomu se o to starat. Nějaký tvůj kamarád, který ví o této stránce určitě bude mít zájem se tu o to starat. 
Tohle je seriózní návrh.

Napsal jsem ti do zpráv. Jsem ochotný od tebe SG odkoupit, pokud nenajdeš nějakého správce. 

Zobrazeno 11-15 z 15 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Duben 2024
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4144 sekund