Zapomenuté heslo

Jaký máte názor na Martina?

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
15.
Nirvana [VIP člen]
3:50 | 14.června 2017

Martine já to psal ze vzteku. Myslel jsem si, že tady na to prdíš, ale spletl jsem se. Dlužím ti obrovskou omluvu. 
Ačkoliv jsem už dospělý a mé chování se změnilo, v jádru budu pořád stejný, jako když jsem tu trávil čas před 10 lety. No a všichni veteráni (včetně tebe Martine) moc dobře ví, jaký jsem býval spratek ... Proto tak přehnaná a nevhodná reakce. Stydím se za to, co jsem tu napsal a přijmi prosím ještě jednou mou upřímnou omluvu. 

14.
Atlan [VIP člen]
17:47 | 20.března 2017

Hoj Martině,

 

mám radost z toho že víš o tom jak to je se zabezpečením na SuperGames a že jinde je to, podle tvých slov, lepší (sám jsem zatím asi na žádném dalším tvém webu nikdy nebyl. Tak nemůžu soudit). A že to není jen způsobené neznalostí .

 

Mohl bych oponovat tím, že sice tu žádné vyloženě citlivé údaje nejsou, ale i kdyby se jen někdo dostal uživatelům na účet a zjistil jejich datum narození a e-mail, datum narození, bydliště atd. Tak už i to by mohl být poměrně velký problém. Na druhou stranu, pokud se na věci podíváme tak jak to reálně je - tak je to tak nějak úplně jedno, přecejen je to jen stránka pro Flashovky a tak tu žádné vyloženě obrovské nebezpečí nehrozí. Jen to pro zasvěcené lidi může mít odrazující efekt .

Na závěr bych ti asi popřál ještě hodně štěstí v soukromém i pracovním životě a tím bych (za sebe) toto vlákno uzavřel. Samozřejmě, že když sem někdo něco napíše, tak si to přečtu (jako cokoliv na fóru), ale nemám v plánu sem už nic psát, protože z mého pohledu vše co bylo potřeba říct už bylo řečené .

13.
Martin [Admin]
10:42 | 20.března 2017

Ahoj všichni,

musím říci, že jsem si přečetl celé toto fórum a i když v posledních letech se snažím svůj čas velmi efektivně využívat, tak si chvilku udělám a přidám sem svojí reakci.

Jsou tu dobré i méně dobré názory.

Líbí se mi zápal Nirvány. Jsi dobře motivovaný a to je dobrá vec, ale podle tvých příspěvků nejsi moc obeznámen se spoustou věcí, jak je třeba časově náročné se o vše starat. Myslím, že asi nikdo z Vás, kdo něco takového vytvořil si moc dobře neumí představit co to obnáší a jak je to nákladné po časové i finanční stránce a kolik aspektů musíte splnit, aby vše fungovalo, jak má.

Ať děláte, co děláte vždycky se najde někdo, kdo bude nespokojený.

Atlan. Už je na něm vidět, že má větší přehled a rozumnou hlavu a do jisté míry má představu, co to obnáší. Jsem za to rád.

Mhaja ví o životě taky své

Budu se asi opakovat (protože už to psal Atlan), ale flashovky už jsou *out*. Platforma FLASH bude brzy kompletně hahrazena HTML5 a hry ve webovém prohlížeči nahradili Android a iOS hry na chytrých mobilních telefonech a tabletech.

Tento web už běží přes 10 let a proto se dá očekávat, že komunita odrostla a má jiné zájmy a jak už jsem psal výše, platforma flash her je *out*, takže se nová komunita nevytváří.

O konkurenčních webech a financích bych se nezmiňoval, ale pokud jste pozorní, všimnete si, že mnoho webů úplně ukončilo svojí činnost a ti co přežili, byli koupeny velkými firmami (neplatí pro všechny), ale i tak se nevyhnou splaskající bublině a jejich návštěvnost a obliba také klesá.

Já osobně jsem řekněme o 10 let starší (v mém profilu uvidíte kolik mi je), za tu dobu se stane z děcka dospělák ať chce nebo nechce a začne se starat sám o sebe a samozřejmě přehodnotí své priority.

Mám výborné zaměstnání (nebudu říkat, co kde a za kolik dělám, ale SG je jen moje hoby) a jako dospělák už musím vydělávat na nájem, benzín a tak různě...

Ve volných chvílích samozřejmě programuji weby, protože mě to baví, ale jak jsem psal na začátku, snažím se efektivně využívat svůj čas, protože času je málo a je vzácný.

Také nemohu neustále vysedávat jen u PC a proto trávím svůj volný čas i mimo domov třeba s přáteli nebo slečnou.

PS: Ohledně té bezpečnosti... SG je 10 let starý web s hrama a ne žádné internetové bankovnictví. Nejsou tu žádné citlivé údaje jako rodné číslo, číslo občanky a tak podobně. Samozřejmě na mých ostatních webech je zabezpečení už mnohem lepší...

12.
Atlan [VIP člen]
22:14 | 5.března 2017

Hoj all!

Nechci tu nějak moc obhajovat Martina a nebo ho naopak urážet, hlavně proto že nejsem nijak moc informovanej o tom jak se věci mají.

Takže jen napíšu svůj názor na věc a přidám pár faktů o tom, jak se věci mají.

 

1.) A tenhle bod je ten asi nejpodstatnější: Nikdo už dneska nemá moc zájem o "flashovky" alias webovky. Jestli se něco v tomhle oboru udrží, tak jsou to maximálně webový MMORPGčka (SFGame, DarkOrbit, OGame atd.) a i tyhle hry už pomaličku zanikají, protože jim nepřibývá moc nových hráčů a ti stávající pomalu odchází (viz. OGame). V dnešní době o tyhle hry už prostě není zájem a weby jako kongregate atd. už na to přišli a začali svoje hry klonovat pro iOS a Android, kde o ně je mnohem větší zájem. A proto je smysl stránek jako je SG tak trochu mimo, era "flashovek" je už dávno za náma a byla na vrcholu někdy, když jsem byl já v 6-7 třídě základní školy. Což je nějakých dobrých 9-10 let zpátky.

2.) Kdokliv dělá dlouhodobě nějaký svůj vlastní projekt, tak se musí zákonitě jednou vyčerpat a unavit. Prostě to s projektem přežene a tak si najde nějakej jinej způsob jak trávit svůj volnej čas. Nevím jak je tomu u Martina, ale myslím si že kvalifikovaný je dostatečně na to, aby si ve svém volném čase s pár lidma dokázal dát dohromady nějakej větší projekt a dost možná ten čas, který on nevěnuje SG věnuje vývoji něčeho nového. A nebo jen sedí doma a hraje si se svejma dětma, nebo kouká na TV, kdo ví ... tak jako tak, nemyslím si že je to něco, co by mělo být stavěno až ZA SG. Protože člověk by měl dělat to co ho baví a naplňuje.

3.) Výdělečnost SG nebude taková. Možná SG Martinovi něco vynese na reklamách. Ale v momentálním stadiu bych se spíš divil, kdyby se SG byl schopnej sám zaplatit. Přecejen se tu zas tak moc lidí denně neotočí, aby na nějakou tu reklamu kouknuli a nebo kliknuli. Navíc, jestli se nepletu, registrovaní uživatelé ani reklamy nevidí. Tudíž SG nic nevynášejí a navíc nutno dodat a položit si ruku na srdce - Kdo z nás nemá AdBlock? Já to osobně klidně přiznám, já ano. A tudíž znovu nevidím reklamy a znovu nepřináším SG žádný výdělek. Něco jiného by bylo, pokud by měl Martin nasmlouvané reklamy, které by nebyli podmíněné shlédnutím. Ale upřímně si nemyslím, že pro web jako je SG by nějaký blázen přišel s takovouhle nabídkou .

4.) Co se Martinovi "arogance" týče, nemůžu než nesouhlasit. Je pravda, že na odpověď si člověk počká. Ale abych byl upřímnej, já když pracuju a nebo hraju na Pc, tak také odpovídám jen lidem na kterých mi opravdu záleží (přítelkyně, rodina, přátelé atd.). A co se mých zkušeností týče, tak kdykoliv jsem potřeboval kontaktovat člověka v čele nějakého projektu, vždycky jsem si musel na odpověď nějakou tu chvíli počkat a to nehledě na to, jestli jsem byl zákazníkem a nebo spolupracovníkem.

5.) Co se přidávání her týče, Martin už tu kdysi psal, že hry za něho přidává automat a on je jen sází do fronty. Automat se potom postará o to, kdy která hra bude formou fronty publikovaná

6.) Co se psaní komentářů pod hry týče - Já osobně jsem dostal svůj titul konkrétně za psaní komentářů pod hry. A dokud jsem viděl, že ty komentáře ještě někomu pomáhají, někdo o ně má zájem a hlavně - že je pod co psát komentáře, tak jsem ty komenřátě vesele pod hry s nadšením psal. Jenže dneska jsou všechny flashovky na jedno brdo - 2D platform střílečka s klávesnicí a  myší ve stylu "Válka smajlíků" (Super flashovka, doporučuju dohledat ), klikačka ve stylu TrollQuest (Či jak se to jmenuje) a nebo nějaký totální brak ve stylu "zde dosaď cokoliv - papa saga story".

7.) Když ona ta aktivita z naší strany - strany hráčů. Taktéž není nijak úžasná a to musíš sám uznat .

8.) A tohle je ten poslední bod, který je kritikou na Martina a byl bych rád kdyby se nad tím Martin zamyslel a pokud možno to napravil - zabezpečení účtů na SG není (nebo spíš nebylo) nic úžasného. Nevidím do všech zákoutí webdesigningu, ale něco málo jsem na SŠ a VŠ pochytil. A to je to, že jestli mi je stránka schopná poslat e-mailem moje vlastní heslo v přesném znění, potom se nejedná o zabezpečenou stránku. A na této stránce má dost lidí (mě nevyjímaje) vyplněný svůj osobní e-mail a rok narození. Někteří třeba i jméno a adresu trvalého bydliště. A to nejsou věci, které by měli být brány, co se zabezpečení týče, na lehkou váhu. Jen bych ještě rád dodal, že moje informace co se zabezpečení SG týče je stará minimálně půl roku (možná míň, možná dýl. Mám špatnou paměť ). Takže je možné, že už Martin sjednal nápravu a pokud ne, tak bych to na jeho místě co nejdříve udělal. A to nejen tím způsobem, aby se na mail heslo neodesílalo, ale ideálně i nějakým silnějším hashem .

 

Schrnutí: Osobně, Martin na mě dělá dojem jakéhokoliv normálního člověka, který má vlastní zájmy a práci. A dokázal se jako jen málé procento lidí vymanit z bahna konzumní společnosti a vytvořil něco vlastního. Za mě s ním žádný problém není a o Web se stará - co se funkčnosti týče - poměrně dobře. Co jiného by asi tak teď mohl udělat, aby sem natáhl více lidí? Snad jen zjednat nějakou tu reklamu. Ale kdo jí s AdBlockem v dnešní době uvidí? Moc lidí asi ne .

 

Moje hodnocení:

SG: 7.5* / 10* (- 1.5* za zabezpečení, -1* za chabou komunitu v poslední době).

Martin: Těžko soudit člověka, když k tomu nejsem já zrovna ten nejpovolanější. Soudit jej nebudu a hodnotit též ne. Snad jsem napsal výše dostatek konstruktivní kritiky na to, aby z toho mohl čerpat nejen Martin, ale i jiní lidé.

PS: Nemyslím si, že je důstojné žádat zpětně o hodnost, které jsi se sám vzdal. Proto jsem já taky nikdy nenapsal, že bych si hodnosti profi hráče nevážil. Vážím si jí a má pro mě stále stejnou hodnotu. Jen mě osobně vadí, že už není pro koho a pod co psát komentáře, které by hráčům pomáhali . Osobně jsem kdysi tuto chybu udělal také, v jiné souvislosti a na jiném místě a do dneška si můžu jen říct "Byla to krávovina".

 

Atlan

11.
Mhaja [VIP člen]
19:34 | 6.února 2017

To áno,ja som si všimla,že k niektorím hrám pridal naávody z yt,o čom som predtým nevedela a uživateia ich písali do komentárov.

Inak aj tie plné hry (druhý web) na tom tiež robí,sú tam pridané dve nové hry

10.
Nirvana [VIP člen]
19:24 | 6.února 2017

Až teď, když Martin (?) přidal novou hru, jsem si všiml datumy těch "nových" her  

9.
Mhaja [VIP člen]
14:42 | 5.února 2017

Ved to som napísala,je to ich vec,ak spravia chybu   prídu o zákazníkov ktorý prejdu ku konkurencii. Stále je to na nich či sa rozhodnu dobre alebo zle.

8.
Nirvana [VIP člen]
13:36 | 5.února 2017

Já bych to třeba dělal zadarmo A pár lidí určitě taky.  

No kdyby se Nike řídil podle tvé rady, přišel by o milióny Lidi by se nepřizpůsobili, koupili by si Adidas. Takhle to prostě chodí, "obchod" se přizpůsobuje zpotřebiteli, nikoliv naopak. Studoval jsem prodavače, měl bych to vědět.
Snad jediná výjimka je Apple. Ten si diktuje a zabírá to, ale na tom oni si staví. Mají na tom založenou celou značku.

7.
Mhaja [VIP člen]
13:15 | 5.února 2017

Ja som len podala návrh namiesto sťažnosti pre ostatných , nepotrebujem mu vypisovať... Nancy mu pomahala na sg pokial viem, a áno môže si zariadiť výpomoc ale aj tá niečo stojí a okrem toho toto nie je web zložený na cms systéme .... 

a áno keby sa Nike rozhodlo že budú vyrábať boty bez podrážek tak mozu,je to ich rozhodnutie,bud sa zakaznici prisposobia alebo odidu ku konkurencii. Nie je to jeho záväzok a nie je už vobec povinný starať sa o ludí a správy

6.
Nirvana [VIP člen]
12:03 | 5.února 2017

Ke mě byl taky. Vždyť jsem to psal. Já mu to nezazlívám. Jen naznačuji, že když už člověk založí web tohoto typu, musí to buď dělat pořádně, nebo vůbec. Pokud Martin nemá čas, proč si nepřivolal na pomoc posily? Nancy, nebo někoho z přátel? Nebo i na netu je tuna lidí, kteří by toto zvládli a byli by ještě rádi. Jde mi jen o to, že toto byla nejlepší stránka svého druhu. Pořád by mohla být, chat a fórum nikdo nemá, je škoda to takhle zahodit. V žádném případě mu to neberu za zlé, to snad ani nejde.  
No fráze "je to jeho web, může si s tím dělat co chce" mi přijde zcestná. To je jako kdyby se Nike rozhodl vyrábět boty bez podrážek, protože je to jejich a prostě můžou. Nebo kdyby Zuckerberg teď vypnul facebook, jen protože by chtěl. Mít web tohohle druhu je do jisté míry jako mít obchod. Taky ti tam chodí zákazníky, taky se jim něco líbí a něco ne a ty chceš, aby ti tam chodili pravidelně. Ale když na tebe budou mluvit a ty je budeš ignorovat, co udělají? Když jim na seriózní otázku odpovíš úsměvem a dodáš "to je moje vyčerpávající odpověď", co udělají? No otočí se a okamžitě odejdou (možná i s připomínkami na jeho účet), svým přátelům řeknou co je ten obchod/web zač a bum - lidi k tobě chodit nebudou.  


S pár weby zkušenost mám, ale nedá se to s tímhle srovnávat. Časovou náročnost si uvědomuji. Tenhle druh webu není koníček, je to něco, co se buduje dlouho a proto většinu lidí tohle živí (webgames má sponzoring + partnera třeba MafiaGames). Vytvořit tenhle web a pak začít pracovat je výsměch nám a ztráta jeho času. Jak říkám, kdykoliv si někoho mohl sehnat na pomoc, či web dokonce prodat.  

Tak zkus napsat Martinovi že by jsi ráda podala pomocnou ruku. Pravděpodobně ti ani neodpoví a pokud ano, něco ve stylu: "ne, zvládnu to sám". 

Ve zkratce: To že Martin nemá čas chápu. Kdyby mu na tom ale opravdu záleželo, nenechal by to tu chátrat Mnohem víc než stav webu mi prostě vadí Martinův přístup. Toť vše. 

Zobrazeno 1-10 z 15 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
1
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Duben 2024
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2038 sekund