Zdravím vás, my jsme Anonymous...
Takto začínají zprávy od hnutí Anonymous. Je to skupina která nemá vůdce, mluvčího, může to být kdokoliv. Takže neříkejte (viz. DavidS) že jsou to nějak "tajní anonymní vojáci" může to být i Martin, Nanci, Ukrut.. Jde o to že tato skupina se proslavila DDoS útokama na stránky vlády, ministerstva, FBI, vádní PC, Pentagon, Bílý dům... Ale teď, teď začala první kybernetická válka, protože zrušili www.megaupload.com, kvůli tomu začali napadat CZ stránky i příznivci Českých Anonymous. Já v Anonymous jsem a říkejte si co chcete, že bych se měl skrývat a že se tím chlubím, je mi to buřt... Toto si přečtěte.. resp. poslechněte. Nedávno naše vláda podepsala smlouvu ACTA, takže tím to se ČR příznivci opravdu naštvali a hrozí do budoucna masivní útoky (viz. OSA.cz, ČPU.cz, vlada.cz) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6200 sekund |