Zapomenuté heslo

Hudební styly

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
8.
Vojife [VIP člen]
22:34 | 8.dubna 2012
FrenFajn > Zajímavá kombinace. ; )
7.
FrenFajn [VIP člen]
21:18 | 8.dubna 2012
No takže já (Jak je asi o mně známo. xD) poslouchám Lucku Bílou což je pop, trochu rock... x) A potom co jsem byla včera na koncertu Arakainu se mi zalíbil i metal. x)
6.
20:44 | 8.dubna 2012
Proste skoro všetko, až na také veci že rock, metal, a tak ale keď je to dobré tak prečo nie ? ..Ale ja neviem proste milujem husbu a všetko čo k nej patrí! .. I MUSIC and DANCE ! ..Proste všetko xD
5.
8:50 | 31.března 2012
U mňa je to tak že ma proste to čo počuvam musí nejako zaujať , proste musí to mať niečo do seba nejde mi ani tak o štýl .
Inak niekedy sa mi na tom songu páčia slová inokedy mlódia (to častejšie : )
Inak počúvam najmä : Jumpstyle , Harstyle , punk ,punk-rock techo, DnB, dubstep, house... je to rôzne.

S obľubených interpretov sú to asi Iné kafé , alebo Green day , Inak čo sa týka DJ-ov tak to je rôzne a strieda sa to
4.
23:39 | 30.března 2012
Tak ja to mám celkom jednoduché oproti tebe Vojife x)
Počúvam štýly ako Dubstep,DnB,House,Electro,Techno... ale len ak sa mi ten song páči... niektoré aj napr. rock alebo tak ale len pár...
Jeden z mojich interpretov je napríklad DJ Fresh (Louder, Hypercaine, hlavne Gold Dust)... to by bolo tak šicko...na záver by som rád dal smajlíka a obetoval pre to 10 kreditov
3.
Vojife [VIP člen]
12:58 | 19.ledna 2012
No, u mě je to se styly docela složité. Nejde mi ani tak o žánr, ale spíš o nádech. Tak například nemám rád veselé skladby. Buď smutné, naštvané, tajemné atd. nebo nějaké kombinace. A to i ve slovech. Slova mají mít smysl, něco říkat, něco, co člověka osloví a může se s tím ztotožňovat nebo s tím souhlasit, když někdo vyřvává "Hej, hej, tak já mám všechny holky, co chci a jsem strašnej pracháč!", koho to zajímá? Nebo takové ty typické rádiové hity (v Čechách, v zahraničí se rádio většinou poslouchat dá), kde jsou slova jako "Uh-uh, I love you, baby! Uh-uh, I love you, baby! Uh-uh, I love you, baby!" a takhle celou dobu.
Ale pokud bych měl určit nějak žánr, bude to rozhodně rock, ale spíše "alternativní rock", nevím sice moc, co to má vyjadřovat, ale hodně věcí, co poslouchám má údajně tenhle žánr (např. Breaking Benjamin, Three Days Grace, Sick Puppies, Papa Roach, Ra...), pak nějaký ten metal, ale do toho až tak moc nejsem, spíš takový ten měkčí metal (ale ne pop metal jako Nightwish atd., ale třeba Dry Cell), z tvrdšího maximálně tak Slipknot. Snesu i nějaký pop, když se tam vyskytují elektrické kytary a bicí jsou opravdu hrané bubeníkem, ale to s mírou. Pak se mi líbí i nějaký punk, ale moc nemusím takový ten skateboardový školácký punk, spíš třeba jako Rise Agianst. Co vyloženě nemám rád je techno, hodně měkoučký pop a rap (vím, že to není úplně název žánru, zobecňuju to), ale přesto znám jednu rapovou skladbu, která se mi líbí, a to Lonely World od Limp Bizkit. Limp Bizkit sice hrají nu-metal, ale tahle skladba metalová rozhodně není. A poslední dobou se mi dost líbí Industrial, můj momentálně oblíbený žánr. V něm např. Stabbing Westward, Marilyn Manson (ale jenom před rokem 2000, pak už je to nuda), Black Light Burns a moji oblíbenci Nine Inch Nails! Od nich mám radši taky starší věci, ale i novější se dají. Je tam sice hodně věcí, co neposlouchám, ale ty, co poslouchám mám hrozně rád (třeba Hurt, The Great Below, I Do Not Want This, The Fragile, Something I Can Never Have, Head Like A Hole...) Na nich je nejlepší právě ta kombinace smutného a naštvaného (často hodně naštvaného), to je dobře vidět u alba The Downward Spiral. Je to dost depresivní hudba a já to mám hrozně rád. Kromě jiného má zpěvák a textař Trent Reznor stejnou psychickou poruchu jako já a odráží se to v té hudbě.
(Psal jsem ještě seznam mých oblíbených skladeb s odkazy a něco k tomu, ale byla to hrozná dřina.)
2.
DavidS [VIP člen]
20:33 | 10.ledna 2012
No, mě je v podstatě jedno jaký styl hudby poslouchám, ale prostě se mi to musí líbit. Žádný nejoblíbenější styl asi nemám.
1.
Atlan [VIP člen]
17:18 | 10.ledna 2012
Toto téma jsme nezaložil čistě z nudy, ale také ze zvědavosti. Zajímalo by mě, jaké hudební styly poslouchají ostatní lidé na SuperGames.

Já osobně poslouchám:

1. Metal
- Power Metal
- Trash Metal
- Gothic Metal
- Folk Metal
A nejraději mám Industrial Metal.

Interpreti: Ramms+ein, Nightwish, Hanzel und Gretyl, Ruoska, Korpiklaani, Rob Zombie, Sabaton a Death Stars.

Tolik k Metalu a jeho stylum.

2. Techno:
- JumpStyle
- Trance
- Shuffle
- Electro
- House/dance

Interpreti: Prakticky cokoli najdu a nechá se.
Gigi D'agostino, Italo Brothers, Cosmic Gate.

3. Úplně mimo
- Sem bych zařadil Tarju Taruman, některé písničky se mi dost líbí, jiné nemusím.


Na závěr: Oblíbené písničky
Sabaton - Cliffs Of Gallipoli
- Primo Victoria
- Price of Mile

Rammstein - Amour
- Ich Will

Death Stars - Last ammunation
- Blitzkrieg

Hanzel und Gretyl - Fukken Uber Death party
- SS death stars

Ruoska - Tuonen viemää
- Mies yli laidan

Korpiklaani - Tequilla
- Vodka
- With Trees
- Shaman Drum
A prakticky všechny

Rob Zombie - Dragula
Ještě několik dalších, názvy jsem zapoměl

Nightwish - Nightiquest
- She is my sin
- Nemo

D'agostino - The Ridle
- Bla bla bla

Italo Brothers - Stamp on the ground




Tak se také pochlubte .. Jsem zvědavý jestli na toto téma vůbec někdo odpoví a pokud ano, jestli zde je také někdo kdo má rád metal .. .. Nerad bych v tomto tématu viděl něco jako stylovou nenávist, já jsem Metalista, nemusím třeba HipHoppery ale chápu že je to také jen styl .. naopak je mi jasné že Hoppeři zas nemusí mě atp. .. tak toto bych tu nerad viděl, prostě každý má nějaký svůj styl ..
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2024
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3634 sekund