Já jsem jel na dovolenou do Chorvatska, konkrétně do Splitu. Takže jestli tam někdo je tak si můžeme dát sraz. xD Sraz SG maniaků v Chorvatko- Split. xD |
Měl jsem dvě dvojky, takže fajn :p Na dovolenou nejedu nikam, mám brigádu, tak si chcu vidělat.. Ale naši 19 jedou do Řecka, takže budu mět barák pro sebe |
Elektro > To já když měl absťák tak sem vždycky přišel z tábora a rychle na ntb a hned aby mě zaBANovaly a ulevylo se mi. Pak sem se cítil jako doma xD 1 hodinovej BAN za Demenci xDD |
Akurát najhoršie je, že celé leto nemám doma net. :@ |
No ja som mala jednotky a a 1 dvojku s neminy :Đ ale ako hepaa ani sa neučím :Đ. A 11. ideme do tábora aj s kamoškou :Đ |
Na vysvědčení samé (jsem v tercii) - ani se neučím, samo mi to (naštěstí) leze do hlavy už v hodině. No, na prázdniny jedu hned zítra, neuvidíte mě tu skoro celé 2 měsíce, tak se těště |
Já měla pět dvojek (a jsem v osmé třídě teďkom). A hned zítra odjíždím na tábor a vrátím se až devátého. Akorát ani nepojedu domů, ale rovnou k tetičce do Hradce Králové.. nakonec přijedu asi jedenáctého =). |
Ja som mal hrozné vysvečko, jedna 4! Teraz ma to štve, ale ja fakt matiku vobec neviem... A ja asi nepojdem nikam... |
Já pojedu na ten vojenský tábor .... Jinak se celý měsíc budu šprtat školu .... Ne dělám si srandu budu se učit DnB abych to uměl co nejvíc .... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5065 sekund |