No moja ďalšia náhoda,noo vlastne TRAPAS je asi taký že som bola v škole a mala som sukňu..Jeden vyslovene magor my zdvihol sukňu a bolo my vydvo celé spodné prádlo..ale našťastie iba zozadu..x( |
tyhle náhody se nestávají mě ale bráchovi. např. zrovna dnes brácha zapomněl klíče do školy. mě bylo zrovna špatně. pak zazvonil že zapomněl klíče (po škole zazvonil) a nikdo až na mě nebyl doma, tak jsem mu musel otevřít. a kdyby mi nebylo špatně tak by mu nikdo nemoh hodit klíče protože mam školu díl než on, a musel by čekat venku než někdo přijde domu. a to se mu stávbá pořáda to zrovna když zapomene klíče. |
No a teraz náhodou sa mi stalo že som zle prečítala názov fóra a zle ho pochopila a napísala som sem od veci |
No najšťastnejší okamih bol asi keď mi povedali že ideme ku koňom vykladať seno ( teta má totiž kone) . A doniesli vozík na koňa , vyložili koňa a povedali že je môj ) myslela som že sa od šťastia zbláznim splnil sa mi sen mať vlastného koňa |
Moja náhoda: je asi to že raz sme boli na výlete a ja som chcela ohlásiť môjho brata a omylom som ohlásila cudzieho chlapca a vedľa neho stále aj jeho mama..x)..trapas.. |
Tato diskuze panuje o tom, nebo vlastně se můžete svěřit se vším, co se ve vašem životě stalo. Nebo, co bylo ve vašem životě to nejkrásnější, co bylo šťastnou chvílí . Tak, tedy... V mém životě, Bylo nejkrásnější. Když měla o mě nějaká holka zájem. To mě potěšilo, vydrželo to pár měsíců. Pak mě ranilo, že má někoho jiného. Jinak šťastnou chvílí? Pamatuji si v Rugby sem hrál za mladší žáky a byl jsem v útoku za tříčtvrtku, vždycky se mi podařil dostat balón do rukou a nějak to projít mezi protihráči a položit bod. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2362 sekund |