Myslíš si snad, že já jsem nebyla nikdy jenom obyčejný user, nebo profi?! Jasně že byla, dokonce jsem jednou byla i v Banu, tak mi tu nepovídej pohádky, vím, o čem mluvím. Neříkej, že "tobě se to řekne", protože kdyby sis pořádně přečetl co jsem psala, tak víš, že by tu byl neskutečný chaos, bordel, všude samí spammeři a SG by hezky rychle začalo klesat ke dnu. Vezmi si jenom jaký bordel je třeba ve Zkoušce HTML kódů, kde se každý (a to i profi a černí) snaží používat pokročilé kódy a pak žádají o zeditování, nebo si s tím jen tak hrají a zkoušejí to a dokonce s tím dělaj bordel někdy i VIP, protože si s tím prostě hrajou a mnohdy se i chlubí tím, co můžou. A jsou tu mnohem horší lidé, než jsou VIP, nebo třeba nějaký neškodný hráč, který si chtěl něco vyzkoušet ! |
to sa tebe povie ked ty tie prava mas ale videl a by si ake je to bez nich |
Barvy jsou jen k tomu, abyste zvýraznili nějakou část komentáře, nějaký text, nebo slovo, ale to snad není nutná potřeba ne? A kdoví kolikrát se vám tu opakuje, že si máte napřed promyslet co chcete napsat, ještě si to třeba po sobě párkát přečíst a až pak odeslat. Tak to dělám i já, i přesto, že mám k dispozici editaci komentáře/příspěvku ve fóru. Kdybyste se místo nekonečného fňukání nad tím, že nemáte takovýhle možnosti, spíš nad sebou zamysleli a snažili se udělat něco proto, abyste ty možnosti měli, tak by vám to prospělo mnohem víc. A taky si zkuste představit, jak by to tu asi vypadalo, kdyby byla editace a s tím spojené i barvy atp. přístupné i pro "černé".. Najednou se tu objeví spammer, bude si moct dělat co chce, bude si tu hrát s barvičkama a velikostí písma, takže udělá třeba červeno-modro-zelený spam velikosti Venuše a nebo sem napíše nějaké sprosťárny a když přijde moderátor, tak si to zedituje a napíše si tam nějaký pěkný věcičky, aby vypadal jako neviňátko a na jeho přestupek se kvůli tomu nepřijde. A jsou tu i tací, kteří mají pokročilejší znalosti HTML a co by teprve s touhle stránkou dokázali oni !! Vždyť by si mohli dělat co chtějí, dát sem třeba nějaké sprosté pozadí, nebo obejít různé jiné věci, vkládat sem nevhodné videa a mohla bych ještě pokračovat. Než něco napíšete, nebo obzvlášť než založíte nějaké téma, napřed se prosím zamyslete .. a to třeba taky sami nad sebou. |
ale mne nejde len o farby...aj to editovanie je dost dolezite...lebo ak sa tam dost vela krat pomylis alebno das ine video omylom do komentu taak to mozes vymenit a nic sa nestane ale ak nie tak miesto videa k hre tam bude nejaky box alebo proste nieco ine tak ti daju zle hodnotenie za to ze to je uplne mimo atd...a tie farby je to fakt smola... |
Slipknot> na co myslíš, že jsem psal do FAQu ty html? Abyste se z toho učili, tak se koukni na ty barvy, je to uplně jednoduchý btw, od toho je Zkouška HTML kódů |
Nikmiron> musíš si to html napsat sám, moderátoři ti to psát nebudou navíc, teď ti řekla, že se to bude editovat jen u komentářů, aby tu nebyl bordel nauč se číst |
no a co tak by tu bylo pls z editovat (prvni text modře druhy žlutě třetí zeleně) 1)čau lidi 2)jak se mate 3)ja dobře |
Ale takhle v běžném psaní to editovat nebudeme.. jen když to bude v komentářích nebo v něčem důležitém. Aby tu nebyl bordel. |
Ale to co napsala kika je pravda. Umíte HTML? Tak to napište do textu a jenom napište moderátorovi ( popř. Adminovi) o zeditování textu a vualá.Máte červené písmo |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2901 sekund |