Zapomenuté heslo

Proč muže jenom VIP dělat HTML

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
20.
16:00 | 17.března 2011
Myslíš si snad, že já jsem nebyla nikdy jenom obyčejný user, nebo profi?! Jasně že byla, dokonce jsem jednou byla i v Banu, tak mi tu nepovídej pohádky, vím, o čem mluvím.

Neříkej, že "tobě se to řekne", protože kdyby sis pořádně přečetl co jsem psala, tak víš, že by tu byl neskutečný chaos, bordel, všude samí spammeři a SG by hezky rychle začalo klesat ke dnu.

Vezmi si jenom jaký bordel je třeba ve Zkoušce HTML kódů, kde se každý (a to i profi a černí) snaží používat pokročilé kódy a pak žádají o zeditování, nebo si s tím jen tak hrají a zkoušejí to a dokonce s tím dělaj bordel někdy i VIP, protože si s tím prostě hrajou a mnohdy se i chlubí tím, co můžou. A jsou tu mnohem horší lidé, než jsou VIP, nebo třeba nějaký neškodný hráč, který si chtěl něco vyzkoušet !
19.
15:55 | 16.března 2011
to sa tebe povie ked ty tie prava mas ale videl a by si ake je to bez nich
18.
14:29 | 16.března 2011
Barvy jsou jen k tomu, abyste zvýraznili nějakou část komentáře, nějaký text, nebo slovo, ale to snad není nutná potřeba ne?

A kdoví kolikrát se vám tu opakuje, že si máte napřed promyslet co chcete napsat, ještě si to třeba po sobě párkát přečíst a až pak odeslat. Tak to dělám i já, i přesto, že mám k dispozici editaci komentáře/příspěvku ve fóru.

Kdybyste se místo nekonečného fňukání nad tím, že nemáte takovýhle možnosti, spíš nad sebou zamysleli a snažili se udělat něco proto, abyste ty možnosti měli, tak by vám to prospělo mnohem víc.

A taky si zkuste představit, jak by to tu asi vypadalo, kdyby byla editace a s tím spojené i barvy atp. přístupné i pro "černé".. Najednou se tu objeví spammer, bude si moct dělat co chce, bude si tu hrát s barvičkama a velikostí písma, takže udělá třeba červeno-modro-zelený spam velikosti Venuše a nebo sem napíše nějaké sprosťárny a když přijde moderátor, tak si to zedituje a napíše si tam nějaký pěkný věcičky, aby vypadal jako neviňátko a na jeho přestupek se kvůli tomu nepřijde. A jsou tu i tací, kteří mají pokročilejší znalosti HTML a co by teprve s touhle stránkou dokázali oni !! Vždyť by si mohli dělat co chtějí, dát sem třeba nějaké sprosté pozadí, nebo obejít různé jiné věci, vkládat sem nevhodné videa a mohla bych ještě pokračovat.

Než něco napíšete, nebo obzvlášť než založíte nějaké téma, napřed se prosím zamyslete .. a to třeba taky sami nad sebou.
17.
13:36 | 16.března 2011
ale mne nejde len o farby...aj to editovanie je dost dolezite...lebo ak sa tam dost vela krat pomylis alebno das ine video omylom do komentu taak to mozes vymenit a nic sa nestane ale ak nie tak miesto videa k hre tam bude nejaky box alebo proste nieco ine tak ti daju zle hodnotenie za to ze to je uplne mimo atd...a tie farby je to fakt smola...
16.
22:07 | 1.března 2011
Slipknot> na co myslíš, že jsem psal do FAQu ty html? Abyste se z toho učili, tak se koukni na ty barvy, je to uplně jednoduchý btw, od toho je Zkouška HTML kódů
15.
Slipknot [profi hráč]
22:02 | 1.března 2011
Jako třeba:

<zelená>VIP</zelená> ??
14.
20:57 | 1.března 2011
Nikmiron> musíš si to html napsat sám, moderátoři ti to psát nebudou navíc, teď ti řekla, že se to bude editovat jen u komentářů, aby tu nebyl bordel nauč se číst
13.
20:44 | 1.března 2011
no a co tak by tu bylo
pls z editovat (prvni text modře druhy žlutě třetí zeleně)
1)čau lidi
2)jak se mate
3)ja dobře
12.
k.ik.a. [VIP člen]
19:15 | 1.března 2011
Ale takhle v běžném psaní to editovat nebudeme.. jen když to bude v komentářích nebo v něčem důležitém. Aby tu nebyl bordel.
11.
rara01 [profi hráč]
18:49 | 1.března 2011
Ale to co napsala kika je pravda. Umíte HTML? Tak to napište do textu a jenom napište moderátorovi ( popř. Adminovi) o zeditování textu a vualá.Máte červené písmo
Zobrazeno 1-10 z 20 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červen 2026
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2599 sekund