Tak to 7 dní v bludišti dej na net. a řekni Martinoj ať ho sem nainstaluje. A nějak ten program by se u mě našel záleží však na tom jak ho ovládat ale s tím si bude rozumět můj kámoš. |
vytvořil jsem: 7 dní v bludišti 3D Crazy ball a dalších 100 blbostí ale nic jsem zatím nedokončil... |
V Game makeru. Já sem jednou návštěvě (1 pěti a 2. čtyřletý děti, který samozřejmě rodiče poslali za mnou), aby byl pokoj, udělal jednoduchou plošinovku, ale do ovládání sem nastavil aby to mohli hrát jako dva. Oni vůbec nevěděli že spolu hrajou, ale bavili se dobře a byl pokoj. Když je to přestalo bavit, dal sem tam jinou mapu a řek sem jim, že to sou mise. |
Třeba FPC, to sice není přímo na hry, ale nějakou kalkulačku... to je docela jednoduché. FPC - Free Pascal IDE - Programovací program. |
No tady by jsme mohli říct jakou hru a jak udělat a nějak se ji pokusit vyrobit jedno jak budou to jen návrhy . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4100 sekund |