rara> ne, tady je to i na php a v C++ se píšou hlavně programy... ale to je jedno
nedovolil? někdy se pořádně podívej kolem a uvidíš toho tady hodně a proč vám to všem vadí? požkozuju tu něco? |
lukas> Asi o HTML moc nevíš tad yten web není jen na html, i na na CSS nebo C++, takže si nemysli že je jen z HTML a ty s tim HTML to fakt docela někdy přeženeš... To , co si dovoluješ ty, si zatím nikdy nedovolil nikdo </iľ |
FF> nestačí , na html je tu postavenej celej web, tak konkrétněji prosím |
Ano Sice se docela často chytnem, ale ano, hodí se. Občas sice vyjede, něco vyvede, ale to nic není |
Ano. Alias "Někoho Anti-VIP kampaň." nevidím to na někoho jiného, kdo je na něj naštvaný. Hodí se, přesně... |
Ano
Nevim, ale podle mě se na VIP hodí.
________________________________________________________ Tákže, to co je nad čárou jsem psala ještě před tím než jsem zjistila co vyvádí lukas.k. (Martin snad ví co tu vyvádí tak to tu nebudu vypisovat ) A proto navrhuji Martinovi aby dal lukasovi podmínku - jestli to ještě bude dělat tak bych mu to VIP odebrala. ![]() |
Ahoj,
chtěl bych se vás všech veřejně zeptat, jestli chcete mít hráče lukas.k jako VIP člena ? Výsledek hlasování ovlivní jeho funkci !!! Pište jenom ANO či NE a na nový řádek důvod proč??? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4445 sekund |