kika> ty si to neviděla, tak nesuď, jen jednou si to opravdu nezkusil
A už konec, sme offtopic, smaž nám to tu a uvidí se, jak se to vyvine ![]() |
Lukas> Mně to je jedno, nehodlám se s tebou o tom dál bavit Jo jenže Firemu to dovolil na moje narozky a předtím si to zkusil jen jednou a né jak ty, pořád dokola. |
rara> a co Fire? ten tu taky měnil pozadí, ostatně kdo mě to asi naučil? kika>jo, protože sem na tebe byl naštvanej, ale psal sem mu o unban |
lukas> nikdo tu neupravoval pozadí, a nedovoloval si tolik HTML najednou... musíš přiznat že to občas přeženeš |
Aha.. no tak tohle jsi mi psal na skypu " mail už je u Martina, modli se, abys nepřišla o mod, zatim " ) |
já nepsal aby ti vzal moda, ale aby mi dal unban klidně si mu o ten mail řekni |
Jo poslala jsem tě leda tak do BANu když se neumíš chovat, tak čemu se divíš Nebyl to náhodou někdo.. kdo mi vyhrožoval a hned šel žalovat Martinovi aby mi vzal moda? Dál se o včerejšku nehodlám bavit, tak zase vchladni. |
lukas> Martinovi se to taky nelíbí a když ti něco řeknu, poprosím tě ať to tolik neděláš, tak mě div nepošleš někam. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2966 sekund |