Teď už se rozepíšu... V podstatě to je o tom, že ta diskuze dole se mi nelíbí. Docela bych to od tebe nazval "jednooké provokování." (Teda mě se tak dálo...) A to, že ses' "smál" kice, že nebude mít moda... Vždyť je to o ní, jestli chce. Je to v podstatě její práce tady. Dělá to dobrovolně. Martin je spokojen... Takže jeden člověk proti by stejně nic nezmohl. Dále o tom HTML, nějak mi to nevadí. Ale špatně se to čte. Třeba to tvoje: D(největší) o(menší) br(ještě menší) ý(nejmenší) x(nejmenší) D(největší) neříkám, že je to zrovna tohle slovo... "Dobrý den xD" Vypújčím si Mhajinu větu: "V poslednom čase sa správaš fakt ako debil." -> V poslednom čase myslí od té doby, co jsi VIP.... Takže jsem tak mezi, ale kdyby to mělo být na mě asi bych zatím stál spíš u VIP... Uvidíme. No, asi zatím vše. |
jsem neztranny, nejak sa mi nepaci tahle diskuze. sorry za diakritiku, jsem na mobilu a tady se diakritika nevede. |
No, těžko se rozmýšlet... Tak vezmeme to z té trochu špatné stránky, ano HTML je celkem dobrá věcička ale nesmí se ho zas tak zneužívat. Ale z té lepší, pomáhá víc než já . |

Eh...Lukas chcel si vedieť môj názor tak tu ho máš...V.I.P si si zaslúžil ale mením svoj názor. S tým HTML to fakt prehánaš..viz.Martinov príspevok . Okrem toho to tvoje správanie ku Kike..nemáš žiaden rešpekt. Keby si to aspoň nechal na skype ale hádať sa s nou ešte aj tu na SG a to že príde o moda ...ten chvílkový BAN si si záslužil..koledoval si si on ..na inom webe by si mal už trvalý BAN. Inak ak nerátam správanie k moderátorke a hry s HTML tak sa správaš normálne..pomáhaš nováčikom,dávaš pozor na chate... Takže niečo medzi...bud ti zobrať V.I.P a počkať pokiaľ sa napravíš alebo ti dať šancu a uvidí sa či to tvoje správanie zmeníš . Takže niesom ani za odobratie VIP ani aby si ho nadalej mal..som tak medzi . V poslednom čase sa správaš fakt ako debil. |
Vy si všímáte jen toho špatného ale nevidíte že vám moc pomáhá .Jak vidím tráví tu snad nejvíce času . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4179 sekund |