Dobře, teď se všichni uklidníme.... Promiň Kiko.... Ale není to tím..... |
Slipknot> No víš, ono to s tebou nejde normálně probrat, 10000x jsem se ti snažila poradit, ale to TY jsi se vždycky otočil zády! S takovouhle hošánku nikde neuspěješ A neházej na mě špínu! |
Vzal? A co si z toho mám vzít? To že mi tu fur kecáš že si hraju na neviňátko, už mě to štve. Tak mě za něho nepovažuj spíš mě považuj za blbce kterej si hraje na blbce.
Neviňátko budu tehdy co se tu budu plazit po podlaze a brečet a litovat.... Je ti tohle normální?! Už mě to štve, Fir byl aspoň normální člověk který to semnou normálně probral ale né, ty musíš vždycky setírat a jen aby jsi měla podporu mě nějak dorazit.... Polepšit se a jak? Když mi to nepřejete, pořád mě nutíte se hádat.... Dyť už ani nechcete abych byl něco víc.... |
Slipknot> A co kdyby jsi si to vzal k srdci a snažil se polepšit? nebylo by to epší než si hrát na chudáka? |
Nehraj si zase na neviňátko, sotva ti člověk něco vyčte, hned se úrážíš, místo toho aby sis z toho něco vzal... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3705 sekund |