kl-vb> za to že si spammer, já ti nemůžu, tak si nevylejvej zlost za to, že sem hlídal na chatu |
hmm a to víš jako do předu?ty umíš číst budoucnost?taky mi vadí že na chatu jen všechny okřikuješ aby nespamovali...jsi prostě moc vážnej |
ale proč ti to vadí, ptám se kdybys mohl taky, píšeš ještě větší blbosti |
já si spíš myslím že bude používat ještě víc pokročilejší HTML až ho přestane bavit barevný písmo)) |
kl-vb-> používat html rozhodně není zločin! On si s tím prostě trochu hraje, taky sem dřív psala všechny přezdívky barevně a ještě s odkazem na majitele, ale časem mě to prostě přestalo bavit .. prostě nesmí se to přehánět, ale on zatím nic špatného nedělá! Slipknot-> proč motáš tvou aktivitu do vztekání? A prosím dokonči tu větu |
kl-vb > Když může, ať používá, a že používá základni barvy není nic špatného. |
Vztekat? dyť já tu už moc každý den nejsem tak jak asi se mám starat o to, co se děje na Chatu co jediný tam udělám že pokecám a řeknu ahoj a jdu zase pryč. Ale nemám rád lidi které.....
Prej zacházet, já měl MD a nevěděl jsem ani jak vymazat příspěvek což se učím pomalu co je na tom? Aha, jsem malý kluk v pohodě, souhlasím ale neříkám že se chovám jako 3.leté dítě xDD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2739 sekund |