Čoveče já ti nevím...včera?? Nejde jen o ty avatary.. ale celkově o to jak se chováš... |
Ignoruji a kdy si my napsala naposled hm??
A ty avatary jsem si dělali jen tak ze srandy ;-D, takže nevím co tu říkáš že se povyšuji. A co sme si dělali srandu tak sme si dělali jenom avatary v malování a stejnak bych si to nenechal protože to vypadalo příšerně.... |
Rozhodně profi... Suzi řekla to co si myslím i já.. Navíc mi vadí, že se Slipknot tím VIP povyšuje nad ostatní.. hned padl avoš typu : velikánský nápis "VIP" a pod tím malým "Slipknot" aby všichni viděli, že Slipknot je VIP. Navíc VIP se má podílet na rozvoji SG ne? A to když po Slipovi něco potřebuji, tak mě ignoruje Ale je pravda.. že když něco potřebuje on, tak mám hned poštu plnou ... |
Slipknot> A na co je tu tohle téma? na to aby se to řešilo, tak tu nedělej ze sebe chudáka že se kvůli "tobě" rozpoutá válka |
Hodně píše komentáře > potřebuje vkládat videa, ale může mu je zeditovat modoš a na zvýraznění mu stačej základy... je mi líto ale
Profi.. |
Dost!!Hádáte se jak malý děti, tady se má rozhodnout o mém postu. Tohle si řešte někde v poště nebo na skypu. Mě je úplně jedno co mám za post ale nechci aby se tu kvůli mě rozpoutala válka! |
piš srozumitelně prosím proč ti vadí že používám html? co? akorát bys chtěl taky, ale já ti az to nemůžu, tak už mě nech bejt, děkuju |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4893 sekund |