Fir > k tý sousedce,fakt? chudáci rodiče to by ani mě nenapadlo xD |
S lukem jsem střílel kdysi.. Hodně dlouho jsem s ním střílem. Natáhnout tětivu a zamířit pro mě byl úkol na chvilinku.. Ale potom; byl jsem ještě asi 8 letej) mi ho táta sebral páč jsem se rozhodl zastřelit sousedku, kterou táta neměl rád. xD |
Já mám vojenskou vzduchovku a luk si nejraději vyřezávám z dřeva.Míření mi nedělá vůbec problém největší problém který byl,je a bude je vítr,který může šíp ''odstrčit'' z jeho dráhy. |
rara : no když máš ve třídě maniaky kteří každou přestávku chtěj dávat páku,tak máš docela silnou ruku,ale jde tky o to jak máš dlouhý ruce, a mimochodem toho vikinga co se msi vybral 13kg síla k natáhntutí není podle mě peříčko |
Já jsem dřív střílel se svím kamarádem, ale tzen se stal 20 letým a odjel jeho táta ty luky vyráběl takže jsme měli velkou polystyrénovou stěnu a nějaké terče a na ty jsme stříleli nikdy na to nezapomenu, bylo to super, no a zamířit? ano, je to docela tžké, tětiva se natahuje docela těžko a proto se ti třese ruka kterou držíš luk, protože to prostě musíš udržet |
lordvader > no jestli se práš jestli je snažší zamířit s lukem,kuši nebo zbraní tak to seřadím takhle : 1.Zbraň,kuše 2. luk s kuší a zbraní se míří stejně,jenže u luku se ti třesou ruce,když natahuješ šíp,takže je obtížnější se trefit,ale já jakožto nejlepší ze třídy střílení s vzduchovkou a trochu lukem,myslím že pro mě není problém zamířít |
s lukem jsem nikdy nestřílel a chtěl bych se zeptat, je těžký s takovym lukem namířit? |
zdravím vás SG maniaci.. a hlavně zdravím ty,kteří mají silný vztah k lukům,jak dřevěným,tak sportovním,zde si můžete pomáhat,radit,dávat své rekordy atd jsem sice noob ale tky bych se chtěl zeptat jak se rozlišuje praváctví od leváctví,pravý = že držíte šíp v pravé ruce,nebo že držíte luk v pravé ruce? =) já mám vyhlídnutou tuhle nádhernou věcičku http://www.lukysipy.cz/detail.php?u=6d172975b2a5f36b555ac8400862cf59&id=92 a hodlám k ní dokoupit asi 3x http://www.lukysipy.cz/detail.php?u=6d172975b2a5f36b555ac8400862cf59&id=32 |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3969 sekund |