Jo jo lidi Hank je prostě best taky sleduju sérii Madness Combat Sem hodně zvědavej na tu 10 všude píšou že brzo vyjde ale je tomu skoro rok co vyšla 9 )= |
9. ještě neskončila. Prý má pokračovat oni skončili u toho že ten Auditor pobral do sebe všechny ty mrtvoly a tím pádem se posilnil a dál už to nebylo...Chtěl bych vidět ten konec 9. |
9 už dávno je. to je to jak si ten Auditor zabil jesuse a vzal jeho korunu, ze dvou svých vojáků udělal takový polomonstra a oživil toho obra. nejhustší bylo jak se ten Auditor a Jesus rvali, to bazookou jak ho odstřelil XD |
Teď nevím jak se jmenuje ten černý s červenými oči. Ten v Madness Combat zabil toho surviora nebo jak prostě toho boha. Vzal si jeho korunku a pak si začal dělat poskoky. A ještě hlavně si oživil toho velkýho obra. Ale Hank je nejlepší s tím klapadlem. Ale zajímá mně jestli bude 9 ale to už jsem OT xD |
Spíš se mi zdá že ti agenti jsou hloupí, ne že Hank je nějakej super killer.podle mýho udělali pořádnýho nepřítele jen toho klauna. jinak ti agenti jsou uplný dementi.ale ty jak z nich teče žlutá tekutina ty jsou lepší |
lordvader> Já viděl jen malé kousky prej ho zpátky dají do toho přístroje a přemnění na normal Hank )... Aspoň si to myslím. Ale stejnak se mi líbí ta jeho jednoduchost je proti němu stovky těch agentů nebo kdo to jsou prostě nepřátelé, a jak mezi nimi jenom jde a seká za sebou střílí nad sebou a krásně si je dává fakt good Killer |
hank, no ani nevim co by se o něm dalo povídat. je to zkrátka frajer kterýho pokaždý zabijou a pak ho oživý jesus. škoda že v pozdějších dílech ho zabili, a potom z něj ty jeho dva bratři udělali mutanta |
Já mám z Hanka respekt sice je to vymyšlená postava která neexistuje ale fakt je to frajer ). |
mam teorii proč pokaždé se zase oživí.víte jak je ten andělíček jesus.tak podle mě ten ho pokaždý oživý.a namakanější je hank proto že oni co to vytvářej si ty svoje animace dělaj furt lepší a lepší.ty prvnější díli byly nic moc, ale ty jako 6,7,8,9 ty už jsou lepší. můj názor a Hank je fakt supr postava.nechci aby zemřel.je to prostě frajer. 8) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7939 sekund |