Nebo Serengeti, nejvíce zvířat na světě pohromady, a tanzajskej prezident Kikwete přes to udělá dálnici Prej proto, že tam má vlastní pozemky, kterym zvířata vaděj, ale to je jaksi offtopic |
Jo Čenichu o tom máš móc velkou pravdu člověk by si neměl zahrávat s časem něco se zvrtne a najednou se objevíš jako nějakej bezďák v roce 3569 xD |
Pozor lidi s časem bych si nezahrával něco by ste pokazili existuje spousta filmů a podle mně v nich trochu pravdy je |
to by mě zajímalo kdy bude k mání.stroj času by se určitě spousta lidem šiknul.to by mě zajímalo jestli se budou masově vyrábět mobily který když nědo zavolá se tam objeví jako hologram |
A mně se úplně nejvíc líběj ty všudy přítomný kecy o tom, jak na Zeměkouli budou pobíhat roboti, lítací auta a budovy z titanu atp.. To je dost pochybné.. co dost? Naprosto absurdní..! |
Nevim lidi nemaj co dělat tak se zabijí a navíc ty lidi maj psychický problémy něco se jim stalo |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4429 sekund |