KORPIKLAANI,ELUVEITIE,Alestorm,Sabaton,Children of bodom,ozzy osbourne,Slayer,Slipknot,KoRn,Iron Maiden atd |
Fir> fire v poslední době si fakt oc dovoluješ, nato že jsi VIP, tobě jsem nic nepsal takže radši hubu drž ty |
rara: Drž hubu.. Já taky posloucham víc skupin! To prostě nejde srovnávat. To nejsou vojáčci!
A nech si ty svoje zasr... kecy na někoho jinýho! Už s tim obtěžuješ mě a teď začneš i další.. |
Kovka> víš co je dobrý? kdybys věděl co je dobrý měl bys nanejvíš 5 skupin |
Kovka já taky poslouchám toho víc ,ale napsal jsem to nejlepší jinak Dragonforce a Children of bodom taky ujdou nejvíc se mi líbí Dragonforce Thoung Fire and Flames a Heroes all times |
A ještě Korrpiklani Dream Theater Anthrax Alice Cooper Poison Bullet for my Valentine,Nightwish(Tyhle dva teda moc metal nejsou hlavně ten BFMV) a |
Children of Bodom,D.R.I.,Exorciz Phobia(Kapela mího kámoše), Slipknot,Stratovarius,Arch Enemy,MotorHead,Dragonforce Tankard,Lordi,Dio,Udo,Gotthard (R.I.P. Steve Lee +47 let), Halloween,Voivod,Prokion(Kapela Mýho táty),Wermacht,Ozzy,GunsAndRoses.Judas Priest,Watain,Lamb Of God,Martiritum Cristi atd... Je mis sice 12,ale vím co je dobrý |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4606 sekund |