No.. ono toho bylo víc. Jako třeba zakládání multi acc. za účelem omínusování Rave.. |
Fire> taky vim co dělal Tim spamováním myslíš to období, jak byl VIP a pak když do každého topicu psal, že miluje nějakou holku, že? |
Jakub07 - Omlouvám se všem moderátorům a bývalým moderátorům kteří sem chodí i dnes, ale Jakub07 byl nejlepší ze všech!
Vzdávám mu hold..
Btw.. rara: Ehm.. ? Počkej, ale já bych ti asi párkrát napařil ban, nejdřív za tuhle drzost a lež! A potom za to, jak si tu spamoval.. Si myslíš, že si to nepomatuju viď? Co si tu dělal.. Jak si tu vyváděl. A podlejzal Rave.. Jenže Ravennka neni blbá, víš? Takže jí bylo jasný vo co ti go |
kika má pravdu jak ravenka vytvořila téma rozlučka tak ste tam všichni psali že ej to škoda atd že bez ní to tu bude bordel a ted si nani jen stežujete |
Přejmenováno Btw. hlavně že jste téměř všichni bučeli, že Ravennka odešla a chtěli jste ji zpět... Za Ravennky tu aspoň nebyl bordel... Škoda, že nejsem bývalý mod.. celkem by mě zajímalo jaký zrůdnosti by jste psali o mně |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5857 sekund |