lukas> sadomasochismus Já dostala úúúžasnou bundu x), nový sluchátka - troje (no já jsem taková šikulka, že je do měsíce všechny rozflákam xD), pak různý ty hadříky (detailama vás nebudu zatěžovat , v celkové hodnotě přes deset tisíc ), kosmetiku (nejen šminky, ale asi 20 šamponů xDD), novej snowboard, pár novejch her na PlayStation 3, několik počítačovejch her, nějaký ty penízky, novou klávesnici (stará byla zničena kvůli mé třídní učitelce - jsem vztekloun D) a tak dále, už si to ani moc nepamatuju |

lukas: LOL bičíííík DDD špagetka: Prosím tě, je ti 12.. My to chcem vědět od nějaký 15xD |
špagetka> bičík jo? a na co? btw. já jsem dostal gamerský sluchátka cretive, mikinu DC, nějaký trika a další různý blbůstky + 4 tisíce (babička a děda ) a pak jsem si dodatečně koupil dotykáč htc wildfire |
Já mobil ,sukni,tryko,spodní prádlo(nebudu říkat jak vipadá xD) helmu na koně, bičík,rajtky,kožený rukavice,čištění na koně, a to je snad vše jo a hrnek mikču |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4655 sekund |