Podle mě by se měl zase vrátit do ORLIKU tam se mi líbíl ty jejich songy nemaj chybu. A ted 100% někdo napiše že to je (byla) rasistická kapela a bude mít pravdu ale s jejich songama ze všema sem souhlasil a nejvic s bílou ligou. Ale landa je proste cool zpěvák a zpívá dobře a má dobre songy i ted |

D.Landa je v poho ...najviac sa mi od neho páči jo ulice a andilek . |
Do naší ulice se stěhovala zombice má tetovaný záda, asi mě má ráda. Jo docela dobrý... |
Já ho rozhodně neposlouchám, neposlouchám žádnou českou hudbu. Ale nevadí mi a i se mi to líbí, ale jak říkám, neposlouchám ho. Zpěvák je to dobrý, ale ty texty mi přijdou... tak nějak podivné. |
Hele když už sem budete psát jestli se vám líbí nebo nelíbí, tak k tomu dejte nějaký důvody.. ať se dá i diskutovat a ne aby tady bylo jen "jo" "ne" díky |
špagetka mě to nevadí ať si káždý napíše svůj názor od toho sem tohle téma tady udělal prostě chci vědět jen co na neho říkate vaše oblíbené songy a tak Jinak co se týče abl a písní tak to u alba těžko říct a oblíbenýýých no těch je hodně takže nevím |
špageto di někam... ja sem mužu napsat názor na něj a když píšeš vypadni tak to alespon napiš bez chyb |
Náhodou dobrej zpěvák , já ho poslouchám mně se líbí jeho album Pozdrav z Fronty a tam jsou best songy, nej je pisnicka Jó ulice atd.... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4396 sekund |