Lessing myslim poznej sebe sama - a potom posud spravedlive stojíš-li zato aby te poznávali i druzy |
Zděnka Ortová ??? Válka není tolik záležistostí zbraní , ale peněz. (težké su zvedavi kdo to vygoogly ) |

Myslím že Tolstoj Lev Nikolajevič.. Ženy většinou zajímá, o čem muži mluví. Zatímco muži by rádi věděli, o čem ženy mlčí. (Je to žena a pochází z ČR) |
Nevím přesně, ale myslím, že to bylo Hippokrates..
Falešný přítel je horší, než nepřítel, protože nepříteli se vyhýbáš, kdežto příteli věříš. ^Autor je z Ruska zemřel v roce 1910, byl to spisovatel a filozof |
Je to hra Příklad: XXX napsal: kostky jsou vrženy YYY napsal Gaius Julius Ceasar Je mi jedno jestli mě lidé nanavídi , hlavně žě mě poslouchají OOO napsal ted ten napíše toho kdo řekl to co napsal YYY a poté přidá další citát Takže začínám: Válka je nejlepší školou chirurgu. (nápověda byl to řek a jeho jméno začíná na H) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2751 sekund |