Hele a nebylo by lepší z tohohle téma udělat obecně parodie? Ne jen na pata a mata.. |
No, toto je v podstatě taky parodie
http://www.archive.org/download/To_Gode_Naboer_-_Data/To_Gode_Naboer_-_Data_xvid.avi Dva kluci z Norska to udělali pokud vím |
Vojife: Kdysi jsem našel lidi co to dabovali úplně perfektně! Tam třeba hledal deštník protože pršelo a potřeboval opravit střechu a hledal ho ve skříni a prej: "Ježiš.. kam ho zas ta máma dala? Se mi tu v tom hrabe a kazí mi v tom ten skvělej systém" To bylo fakt perfketní. ;-D A potom jsem je hledal zase a videa nikde. |
Tyhle mi moc legrační nepřipadaj. Protože se tam zanechá ten stejnej příběh a jenom tam jsou sprostá slova. Lepší by bylo, kdyby tam byl i změněný příběh nebo tak. Tady kdyby se člověk kouknul na hodinky, tak by to nadabovali "Tyvole, vono už je pět!". Lepší by bylo, kdyby řekli jánavim... "Hele, já mám chlupy na ruce!" No, to by asi zas nějak úžasný nebylo, ale víte snad jak to myslím. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3608 sekund |