Velmi pěkné, mimořádně drahé červené auto je hodně špinavé, kvůli bahnu na silnici z deštů, které zaplavily Mám pár .. věcí Takže .. 1) Bude to na ty dvě slova, či více nebo méně? 2) Fire, mám ten češtinářský dojem, že ve slově "kvůli" se to "-" nedává. Nejsem si tím jistá, ale vždycky jsem ti to chtěla říct |
Velmi pěkné, mimořádně drahé červené auto je hodně špinavé, kvů-li bahnu na silnici z deštů |
Velmi pěkné, mimořádně drahé červené auto je hodně špinavé, kvůli bahnu na silnici. |
Velmi pěkné červené auto je hodně špinavé, kvůli bahnu na slinici. |
Fir > Promiň, že jsem tam dala 3 slova .. jsem reagovala na ty tvý, že by to možná nemuselo být na 2 slova .. no promiň . Jinak teďka nevím, na jakou větu mám navazovat. |
OO, pozor, tvoje věta vypadá nejlépe, jasně, kvůli tomu že se nějakej user kterej má nekolik multi a jeho věta je nejlepší, které zavinil např. traktor atd. nejdřív mysli a pak piš |

Tak nic, ta moje věta vypadá líp .. Navíc: ,,kvůli bahnu které zavinil" nedává smysl.. |

Dobře Velmi pěkné červené auto s velkými koly je hodně špinavé kvůli bahnu. |
Velmi pěkné červené auto s velkými koly je špinavé kvůli bahnu které zavinil |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2590 sekund |