Suzuzi> to si piš že to vydělává hodně až tam natáhne lidi... se koukni kolik to stojí na SG http://www.supergames.cz/reklama/supergames.cz_cenik.pdf |
Presne protoze si Martin chce zarobit pomoci internetu tak proc ne? Ale proc 2 stranky z rovnakou inšpiracou> Hryy |
Tak já do toho teda rejpat nebudu.. Je to Martinovo věc. Ale uvítala bych, kdyby k tomu Martin něco prozradil, celkem mi to vrtá hlavou. Počkám si na další informace. Konec. |
DavidS > Co? To jsem neřek'! A jestli jsem redaktor, rozhodně to nevim... |
Ja suhlasim zo suzuzi... Nechapu naco novou stranku... Fir> Jo to mas pravdu, ale myslis ze martinovy jde jenom o Penize? |
Já tam vydím 3 a co já vim tyhle reklamy měsíčně stojej dost a jak vidíš reklam je tam celkem dost. |
To mi připadá nelogické. Nevydělá na tom tolik ne? A chvilku potrvá, než ten web nabere popularitu a kdo by měl zájem mít reklamu na stránce, kam nikdo nechodí? Já to prostě nechápu. Nevěřím, že by Martin neměl dost peněz. A nevidím tam moc reklam, vy ano? o.O Nemá to žádný vychytávky, žádný pořádný popisky u her.. mě se to celý nezdá. |
Suzuzi>Samotná stránka (hosting) není u jak kterého hosta drahá, a pokud tam martin dá reklamy, tak pro CASH,peníze |
Spíš by mě zajmalo, naco další stránka..o.O
Akorát nebudeš mít čas na SG .. Nechápu ten smysl, někdo, kdo mi to vysvětlí? No kecat ti do toho teda nebudu, ale můj názor je, že je to nanic a blbost . DavidS> nauč se číst ![]() |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2973 sekund |