Česko Slovensko Má Talent je tisíckrát lepší.Talentmania je nuda a je to docela trapný..ty páčky A fakt sem se divil co to tam pustili??Bych vůbec nepřemejšlel..je to šílený. |
Mě se líbí oboje ale víc jsem si oblíbil ČSMT protože talentmánia je docela trapná s haberou,marešem a s tím že pustili dál Tinu a Rytmus. |
Fren> No ale když vypadne někdo koho tam třeba někdo u televizních obrazovky chtěl, ale nemohl hlasovat, protože nebyl v divadle, tak ho může vrátit přes net |
Fren: Hmm.. Podle toho jak vypadá? No určitě.. Nejdřív si něco ověřit a pak až mlít! |
No můžou jenom ti v divadle a ne všichni co to sledují a potom taky často hlasují podle toho jak ten člověk vypadá a ne podle toho co umí. Jinak pro ty co sledují ČSMT a mají facebook tak dneska je tady: http://www.facebook.com/#!/oficialniceskoslovenskomatalent?v=wall&ref=ts hlavní administrátor Jaro Slávik! Jsem tam dneska celý den. |
Fren> A co ti na tom příjde blbý?Že diváci také mohou projevit svůj názor?? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2346 sekund |