jakube zacinas me srat .. tady nekdo rekne svuj nazor a ty se do nej hned navazis ?! (uznavam ze me "neumíš číst" nenasralo ale to je jedno) |
Jak někdo může říci, že je Talentmánia propracovanější? Když je to jen asi měsícová práce. Přitom ČeskoSlovensko má talent se muselo připravovat mnohem déle. Nova a Markíza prostě sledují svou konkurenci, což je v Česku Prima a na Slovensku Jojka. A hned, jak uviděli reklamy na CZ/SK má talent, museli začít připravot něco, aby nebyly vůči Primě a Jojce pozadu. Tudíš sehnaly Mareše, který snad už jinde ani není, než na Nově, Banášouvou, která se s Haberem vetře kamkoliv, kde je Markíza. Troška, který mi jediný přijde trochu simpatický, měl ovšem zůstat u svého natáčení pohádek a ne jít moderovat již trapnou soutěž, jako je Talentmánia. No a Šeredová, kterou jsem prakticky ani neznal, měla zůstat tam kde byla... No a také musely Nova a Markíza sehnat, kde to natočit. Národní divadla byla obsazená a tak vybraly nějaké Pidi zámečky, kam se vejde jen pár lidí a za úplně nehorázný prachy... A to, že je CZ/SK má talent lepší než Talent mánia si můžete přečíst zde. Lidi prostě přestal byvit Mareš, který má tak otřepané vtípky, že se jim směje jen on... http://www.novinky.cz/kultura/211303-cesko-slovensko-ma-talent-predstihlo-talentmanii.html |
on má podle mě moc sebevědomí (myslí si že vše umí líp...) to je asi celé |
Přesně .. a navíc se to nejmenuje "csmt" ale ČeskoSlovensko má talent. Což je náhodou pěknej název .. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2477 sekund |