Jo,Game Booster mám aj ja , tu ho môžeš stiahnuť : http://downloads.zoznam.sk/download/game-booster_45 |
Temnotal: Ohh.. yes! To je ten program co mi radil kámoš. Seš mástr, voe! .-D
Btw.. já zapomněl název tak proto ten prográmek ještě nemám. ![]() |
Nevím, jestli to funguje i pro CS:S ale na CS 1.6 to pomáhá: je to zkopírované, neručím za pravopis. PING Je to vlastne čas odozvy počítača od serveru. Udáva sa v ms. čím je ping vyšší, tým hra viac zaostáva, "laguje". Každý hráč sa snaží mat čo najnižší ping a pozor! väčšina serverov je nastavená tak, že ak máte veľmi vysoký ping ( cca. 100ms ) nepovolí vám hrať! Aby sme vyhli "kickom" na serveri, máme tu návod ako si ho o nejaké to číslo zmenšíme. Samozrejme hodnota pingu závisí od rýchlosti internetu, čiže ak nemáte dobrý internet tento návod vám moc nepomôže. Hlavné je aby ste nesťahovali , nevolali veľa ľudí na ICQ a SKYPE !!!. Všetky nasledovné príkazy vkladáme do súboru config.cfg, väčšinou ho nájdeme podľa cesty: Valve/cstrike/config.cfg Otvorte config.cfg v textovom dokumente a nakopírujte tam tieto príkazy, nezabudnite uložiť. Tu sú príkazy pre jednotlivé pripojenie : DSL 128kbps rate "12000" cl_cmdrate "51" cl_cmdbackup "10" cl_updaterate "51" cl_dlmax "168" ex_interp "0.07" DSL 512kbps rate "20000" cl_cmdrate "81" cl_cmdbackup "30" cl_updaterate "71" cl_dlmax "512" ex_interp "0.07 DSL 768kbps rate "20000" cl_cmdrate "81" cl_cmdbackup "15" cl_updaterate "99" cl_dlmax "512" ex_interp "0.04" DSL 1024kbps rate "25000" cl_cmdrate "99" cl_cmdbackup "2" cl_updaterate "99" cl_dlmax "800" ex_interp "0.02" DSL 1526kbps rate "25000" cl_cmdrate "99" cl_cmdbackup "8" cl_updaterate "99" cl_dlmax "1024" ex_interp "0.03" |
Ahoj. Celkem nedávno (tak 2-3 měsíce) zpět mi začal ping nenápadně stoupat nahoru až klidně po 200. Kvů-li tomu prakticky na každém serveru CoD2 nebo CS:S mam celkem rychle kick (popřípadě mě kickne Punkbuster). Hledal jsem po google program na vypínání přebytečných programů které by mi měli rapidně snížit ping, bohužel nikde nic. Nevíte o něčem s čím máte zkušenosti? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4244 sekund |