Trochu asi offtopic poslední dobou jsou tyhle výkyvy dost časté. Cepels - nevychloubej se,stejně ti nikdo nevěří.Každej člověk byť jakkoliv silnej se dá zastavit jedním prstem.Na to totiž nepotřebuješ sílu,stačí znát správný body navážu. Mi o přstávkách skáčem přes lavice,děláme stojky,přemety a tokový kraviny a když ne to tak si prostě povídáme a jsme klidná třída kdybyste nás viděli ale o proti ostatním nejsme tak hrozní. |
fire: to by bolo zaujimave ak chces mozme dakedy dat bytku ze kto komu da na hubu ale nevadi all: lenze ja nesikanujem tych co sa nemozu branit ale tych ktori sikanuju tych uplne najslabsich alebo si domna zacnu a to ze by dakto daco spravil mne ok ak pridete mozte to skusit ale neratajte s tym ze to bude take lahke ma zlozit kedze sa to este nikomu nepodarilo |
O kyberšikaně jsme si ve škole nedávno povídali. Je to hnusný! |
Mi cez prestávku ideme za školu si dať cigo a potom do triedy zapnúť vežu a máme disco ;D |
No takže nachystám věci chvilku netrpělivě sedím ale za chvíli se rozjedu XD |
ja o prestavce si nachystam veci a sedim v lavici ... no to jsem ja .... (snazim se bejt klidnej) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2862 sekund |