Jo, to -1 a -2 samozřejmě chápu, jen jsem nevěděla, co je pro co (tedy co vyhrálo). |
Ne. 1. pro noviny a 2. pro bulvár Je tam -1 = mínus 1 čili lepší než -2 = mínus 2 |
Jen pro zajímavost - první číslo je pro bulvár a druhé pro noviny? |
Souhlasím s tím že je oboje blbost. xD Ale něco prostě číst musím. =) |
Bulvár je blbost, noviny jsou blbost: -1 : -1 Noviny si můžu číst na netu: -2 : -2 Když se nudim tak si třeba čtu In takže + pro asi noviny..: -1 : -2 Konečný výsledek! |
Jaký máte názor na Bulvár jako je například Blesk, Aha, Pestrý svět, Rytmus života? Můj názor: Bulvár je někdy zábavnější než normální noviny. V (skoro) každých novinách je politika v bulváru ne. Bulvár vede 1:0. Ale zase ne všechno je pravda. Normální noviny vyrovnávají na 1:1. Pro mě je Bulvár přínosnější než normální noviny, protože politice nerozumím a zajímám se o ČESKÉ HVĚZDY. Začala jsem si o nich psát i knížku. Takže Bulvár pro mě vede 2:1 a tak to zůstává. Dneska si ještě koupím Rytmus života. =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3574 sekund |