Zapomenuté heslo

Vymyšlené bláznivé zprávy.

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
47.
18:37 | 6.ledna 2011
Dnešní zprávy:
Vitejte ve zprávách televize Nova.

Dnes v 16:00 si v New Yorku prdl nejtlustší člověk světa následky vedly k udušení 62 lidí 22 lidí se jedovatého materiálu nadýchali.Tudíž celé měesto muselo být k vůli plynovýmu úniku toho špekouna evakuováno.
46.
12:05 | 25.prosince 2010
co je lidi nějak to zapadlo :/
45.
19:02 | 3.prosince 2010
Zázrak vědci zkřížili dub se 500eurovou bankovkou a místo listů má 500eurovky i s ochranýmy známkami!!!
44.
21:46 | 5.listopadu 2010
Vedlejsi tema: nemame penize...

Hlavni tema: Je jesen

P.S: Peniaze nepadaju zo stromu
43.
DavidS [VIP člen]
21:41 | 5.listopadu 2010
P.S: Hlavně si dejte pozor na bezdomovce
42.
21:43 | 19.září 2010
Dnes byli sežráni 4 lidi masožravou housenkou!Housenka měří 5cm na délku a 2mm na výšku.Vyskytuje se hlavně v domech takže doporučujeme zůstat venku.
41.
DavidS [VIP člen]
19:40 | 13.září 2010
A jéé.. Stala se nepříjemná věc... Někdo zabil všechny naše zaměstnance a já zůstal jediný. a tím někdo je zombie!! Takže nás možná vidíte naposled ale snad nejdřív můžu říct pár zpráv:

Dneska vyšla nová kniha a kdo neche z ní číst spoiler ať to nečte takže... Na konci se stane žeeee..... ÁÁÁÁÁ pomooooc zombiieeeee ááááá pomooooc (Škrábání trhání apod.) a nakonec zrnění.... XD To to je konec těch nejhorších zpráv na světě vzkazuje zombie Předseda správní rady...
40.
10:30 | 10.září 2010
xD rady si někdo nechal záležet
39.
22:12 | 9.září 2010
Vítejte na frekvenci 1. Já (aneb Fir36e) budem jako každý týden sledovat příčky muziky. Dokonce sme si pozvali do studia hosta, frontmana kapely: Roztrhaný Kalhoty (Rk).
Ale to až po reklamách.

Reklama

Chcete být svěží, CoOl* a sexy? Použijte nový anit-deodorant zabraňuje vůni po celých 48 hodin.
Připadali jste si někdy voňaví? Ano? Tak toto je řešení pro vás use:
Anti-Deodorant v tubě společně se sadou smradítek zdarma.

Reklamy pokračují..

"Mami, už zase mě bolí hlava."
"Matěj s tebou zase házel po chodbě?"
"Jo"

Použíjte prášky proti bolení hlavy, v případě nefukčnosti se neraďte se svým doktorem, na tento výrobek se nevztahuje záruka a už vůbec né pojišťovna, pořiďte za pouhých 599,- Kč.

Vysílání

Vítejte zpět, jak už jsem zpětně řikal dnes do našeho pořadu zavítáme frontmana skupiny: Rozhtrhaný Kalhoty (RK).

Ahoj, posaď se u nás.

Oh.. děkuji.

Tak co nám o sobě povíš? Představ se, řekni kolik ti je, kde bydlíš a tak.

Tak já bydlim v Ostravě, v jednom takovym paneláku, je mi 36 a jmenuju se Michal Vratníček.

Jak dlouho je to vlastně od založení kapely?

Chmm.. to už bude tak.. nó.. 2 roky. Jo, jo 2 roky to jsou.

Kolik máte tak zisk z jednoho hraní?

No hele to je věc která se mi fakt nechce rozvádět.

Tak co kdybychom si tu pustili jednu vaší písničku?

No.. Můžem.

Tak milý diváci, těšilo mě a sejdeme se tu za týden čili 16.9. Ahój.

Poprvý co jsem psal tak dlouhej příspěvek k tak blbýmu tématu.
38.
20:50 | 9.září 2010
A jsou tu večerní zprávy.

Rómská komunita si stěžovala u České televize, že je málo pořadů, věnovaných rómské menšině. Vedení ČT se proto rozhodlo, že bude vysílat pořad "Policie pátrá" a "Na stopě" dvakrát denně.

Shakes & Fidget konečně jako hra
Kultovní humorný komiks o malém goblinovy a člověku ze světa WOW ( http://necyklopedie.wikia.com/wiki/WoW ) je konečně jako browser hra.

Zprávy o zombie vlaku falešné! Jednalo se o vlak fotbalových fanoušků.

Když sem si zapnul tento topic, přeložila se mi z češtiny do slovenštiny pomocí lišty Google toolbar.
V zeměpise sme se učili: Česká Republika a Slovenská Republika.
Toto a ještě mnoho dalších věcí jsou jasným důkazem toho, že už neexistuje Československo. A přitom jsou tu takový kteří si to přes všechny důkazy neuvědomují. Například TV Prima.

Dnes bylo středně (ani zima ani horko). Jak bude zítra to vám řeknu pozítří.
Zobrazeno 1-10 z 47 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4073 sekund