A sme tu spět se Špagetkou tak že dnes v 77:56 viděli lidé jak dlondýnka porazila nejchitřejší ho muže Paroupkka v otázkách jako jsou kolik je 2+2=??? Paroubek 45 Blondýnka váhá 4 blondýnka vítězí ale tet něco smutného umřel Harry Poter ale zas něco lepšího Harry se nám svěřil že bude pokračovat do o dílu v 99 a to se bude jmenovat Harryho konec tak zas zachvíli. |
Listr Červenému Trpaslíku, máme tady mezi sebou příšerný hovado. Brada chybý, zřejmě nevyvynutá.. |
Jsem K.ik.a. a přináším vám žhavé novinky přímo ze Supergames.cz! Hráčka Špagetka byla převezena na psychiatrii, kde se bude dlouhodobě léčit. a jelikož je malá pravděpodobnost že se ještě někdy uzdraví, všechny vás zve na pivo! Já mám dost |
Tak že tady si budete psát svoje vymyšlené zprávy např:Tady Supergames zprávy dnes ve 14:23 spatřila žena s kočárkem běžícího kapra na kopec s kudlou!!To muselo být hrozné vidět toho masového vraha jménem kapr Rudla vyhrožoval jí že jí zabije ale přece žena stačila utéct do bezpečí i s miminkem.Ale otočíme na lepší stranu správ dnes ve 12:55 se narodili jedné ženě 55 dětí blahopře je me a to je konec našich správ naschle. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5284 sekund |