Vlasec> ne každej ke kráse potřebuje make up a hodiny líčení No hele co zpět k tématu? Ještě někdo se nepochlubil se svým vzhledem? Hele adame třeba ty neebo se pletU? |
Vlasec > Ono jde o to, že já na všech fotkách vypadám jak (s prominutím) blb, takže je jedno, jestli se fotím zezpodu nebo zezvrchu, s úsměvem či bez Ta fotka byla jen "informační", abyste si náhodou nemysleli, že mám místo hlavy čtvereček |
Luboši, souhlasím. Jen nevím, zda jsem dobrozlák nebo zlodobrák. |
Súhlasím z Vlascom , pretože každý je krásny ale ide o to aký ste v nútry , nezáleží na tom či ste krásny (no trochu ano) alebo či ste boháty , pre mňa by sa ľudia mali deliť na dobrých a zlých a nie na škaredých,chudobných a krásnych,bohatých,každý človek je výnimočný. |
Fire> Jo, to jsme my, co jsme o pár kilo větší než jiní
Každý si připadá hnusný a přitom jsou všichni pěkní ... samozřejmě nemůžeme u dětí očekávat vzhled filmových hvězd. Na to chybí kilo kosmetiky (hlavně makeupu), pár hodin práce maskérů a retuš. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2776 sekund |