Btw. už jsem si toho všimla víckrát, že v tom dělá chyby, ale což, nikdo není bezchybný :] |
Jj.. to byla ona.
Ale už jsi to moc nevybavuju.
//edit by Jakub - Jinému bych to nepravil, ale když ty se v tom tak vyžíváš... "už si to moc..." žádné jsi |
Jakub> nojo, ale to už dávno nemá naštěstí daniel> teď to Kuba říkal trubko xD Fire> na tý jak měl to háro ne? Jenže to jste ho ( bez hára už) neviděli naživo jako já DD |
Prosím vás, pokud to neumíte, nelinkujte sem fotky z facebooku Když zkopírujete adresu nahoře z adresního řádku, dostaneme čtyři řádky oddělené pomlčkama, které SG doplňuje. Po smazání pomlček získáme odkaz, kde máme zakázaný přístup. Když už linkujete z facebooku, použijte odkaz dole pod fotkou! Např.:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1042646&l=9625bf2b8a&id=1130826124 |
Dobrý,vypadáte teda líp než jsem si myslel já taky nevypadám zrovna tak dobře... |
No dobře, když chcete...
Ale bacha, je hodně nepříznivých vedlejších účinků. Tady Ale to bylo asitak před rokem. Vypadal jsem mladší, ale zrovna na týhle fotce jsem si podobnej jako teď.
Šmarja, jak to ucho vystupuje z těch vlasů, to je hrozný. =6 |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2453 sekund |