David> Filler je přeanimovaná manga,která je upravená tvůrci fillerů,takže se to vlastně drží mangy kouskem,sou tam upravené hlášky apod... |
A filler je číst něčeho co nemá nic společného s pravýn dějem... |
Já nečtu mangu.. Ale stejně si to myslím Daxter> Proč vyjmenováváš všechny mrtvé? (Kromně Kisameho) A to že je Kabuto, Kabutomaru vím od dílu 122.... Nebo jaký to byl... |
OK dobrá omlouvám se za to,ale furt jsi mi Daxtre neodpověděl na moji otázku otázku. |
Madara: Jj, Spoiler - je něco jako označení pro to, co by to těm lidem mohl zkazit. Kousek děje, atd.. |
Madara: když píšu spoiler,tak to znamená spoiler!! a ti co neznají slovo spoiler tak maj holt smůlu -.-.Já čtu mangu,takže jsem popředu..... a myslím že hodně lidí co fandí narutovi mangu čte...Fillery zásadně neskoukávám,takže nevím co už vyšlo a co ne takže se všem omlouvám... |
Daxter roč píšeš Tobi jako Tobiáš a pak jsi ho napsal normálně??? A ještě,proč některým kazíš radost víš že někteří třeba nečtou mangu tak proč to tu K***a říkáš?!! |
!!Spoiler!! David: A navíc Sasan Danzoua (při)zabil,Tobiáš ukradl Nagatovi rinnegan a jde do války proti Konoze -.- Tobiáš ještě nejak vytvořil armádu zetsůů,Kabuťák se přeměnil oroslizo-hada a spolupracuje Tobiášem. Jinak mým oblíbencem z Akatsuki je asi Itachi,Kisame a Ten starej Tobi A koho z Akatsuki nenávidím nejvíc? : Oroslizouna(jako chibi docela ujde),Hermafrodit(pro neznalé Deidara) a Sasoriho. S pozdravem Dax . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4385 sekund |