Mnich: S promutim, ale ten tvůj www.idnes.alik.cz odkaz nefunguje. Musel jsem si to tam naťukat (Taková námaha).
Gaglo: Vím, že to bude obtížné pochopit. Ale u nás v ČR se píše ve slově "nevíš" jednoduchý "V". + Jestli chtěj za registraci SMS ve tvaru bla.. bla za 3 kč ať si trhnou. Vidím, že internetové registrace již nejsou o ověřování hesla v emailu. |
Ne já jsem jenom psal že už newíš co udělat....ale jsou tak drsné hry |
Jo, to si pamatuju z druhý třídy na základce. Nejlepší hra byla takovej závod šneků-ono ti to dávalo primitivní příklady jako kolik je 3+5 a když si správně odpověděl tak ses posunul o políčko dopředu. Proti tobě hrál počítač a ten se posouval automatickou rychlostí... Aspoň myslim... Je to 8 let. |
jo jo tak je to hustý.ale pro malý ne ? (vy už fakt newíte co udělat na Diskuzi že ) |
Velmi tuto stránku doporučuji pro jak malé tak i starší členy. Nachází se stránce: Hry pro nejmenší (Puzzle, Omalovánky..) tak klubovna (Chat), Internet (Zajímavosti ze světa), Nástěnky (Podobný Chatu) a tak dále.. Jsou tam i nějaké pravidla a správci.. Správce Stolu (Může Vyčistit stůl, zamknout pro holky, kluky nebo nekamarády a může vykopnout ze stolu korunka je žlutá) Správce Klubovny (Může dát/odebrat korunku stolu a vše jako ST korunka červená) Jsou tam i jiné korunky. Správce Alíka získáte pokud máte SK a přijdete na sraz. Dále tam jsou i poradny ohledně holčičích a klučičích problémech se kterýma radí známá poradkyně Tamara Cenková a Modrá linka (lina bezpečí) a poradna ohledně portálu www.idnes.alik.cz Sám jsem tam podal jeden svůj problém ohledně rubriky strach. Já tam jsem zatím jako kadet na správce klubovny Alík (autor stránek a 10 letý chlapec) se musí poradit se všemi správci a ujasnit zda mě pověří. Opravdu doporučuji je to zábavný portál. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3013 sekund |