Zapomenuté heslo

Alík.cz

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
6.
13:45 | 24.července 2010
Mnich: S promutim, ale ten tvůj www.idnes.alik.cz odkaz nefunguje. Musel jsem si to tam naťukat (Taková námaha).

Gaglo: Vím, že to bude obtížné pochopit. Ale u nás v ČR se píše ve slově "nevíš" jednoduchý "V".

+ Jestli chtěj za registraci SMS ve tvaru bla.. bla za 3 kč ať si trhnou.
Vidím, že internetové registrace již nejsou o ověřování hesla v emailu.
5.
14:42 | 23.července 2010
Ne já jsem jenom psal že už newíš co udělat....ale jsou tak drsné hry
4.
11:45 | 23.července 2010
Jo, to si pamatuju z druhý třídy na základce. Nejlepší hra byla takovej závod šneků-ono ti to dávalo primitivní příklady jako kolik je 3+5 a když si správně odpověděl tak ses posunul o políčko dopředu. Proti tobě hrál počítač a ten se posouval automatickou rychlostí... Aspoň myslim... Je to 8 let.
3.
16:09 | 22.července 2010
Jestli máš problém tak si piš do Chatu. Jednomu správci je 30!
2.
14:56 | 22.července 2010
jo jo tak je to hustý.ale pro malý ne ?
(vy už fakt newíte co udělat na Diskuzi že )
1.
11:41 | 22.července 2010
Velmi tuto stránku doporučuji pro jak malé tak i starší členy. Nachází se stránce: Hry pro nejmenší (Puzzle, Omalovánky..) tak klubovna (Chat), Internet (Zajímavosti ze světa), Nástěnky (Podobný Chatu) a tak dále.. Jsou tam i nějaké pravidla a správci.. Správce Stolu (Může Vyčistit stůl, zamknout pro holky, kluky nebo nekamarády a může vykopnout ze stolu korunka je žlutá) Správce Klubovny (Může dát/odebrat korunku stolu a vše jako ST korunka červená) Jsou tam i jiné korunky. Správce Alíka získáte pokud máte SK a přijdete na sraz. Dále tam jsou i poradny ohledně holčičích a klučičích problémech se kterýma radí známá poradkyně Tamara Cenková a Modrá linka (lina bezpečí) a poradna ohledně portálu www.idnes.alik.cz
Sám jsem tam podal jeden svůj problém ohledně rubriky strach. Já tam jsem zatím jako kadet na správce klubovny Alík (autor stránek a 10 letý chlapec) se musí poradit se všemi správci a ujasnit zda mě pověří. Opravdu doporučuji je to zábavný portál.
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Únor 2027
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2632 sekund