Dobře, tak abych nebyl OT, tak mi aspoň řekni kdo ho zabil? Kapitalismus? |
Co myslíš? Neboj na tebe ne =) ani na Renegade, to bylo na moudrého mnicha |
No, na to se snad nedá nic říct =) To je ten typ lidí co jsou vždy velmi chytří a vždy vše ví =7 |
Děláš si ze mě prdel, že jo? Jestli ne, tak se prosim tě prober ty... Nemusíš vědět nic o minulosti, aby si věděl že komunisti jsou banda lhrářů. Stačilo si přečíst jejich předvolební leták: "Minimální mzda 14 000 korun" -no to jistě, a stát bude žít z čeho? Náhodou chodim do třídy s jednim komunistou, a je to asi stejnej pomatenec jako ty. Jen on má tu výhodu sto devadesáti centimentrů, takže dělat vtipy na plánovaný hospodářství není zrovna dobrej nápad. Navíc kámo, tobě je dvanáct, takže jestli seš připravenej seriózní debatu, sem s ní, poslechnu si tvoje argumenty. |
Mnich> "jenom slyšíš mámu jak nadává tak toho prosím tě nech!" Jestli to tak opravdu je, tak jeho máma o tom asi ví víc než ty Hodně rodičů to zažilo.. ty o tom víš taky velký prd.. Sice komunisté dávali lidem práci a vzdělání, ale nedokázali ekonomicky a technologicky konkurovat vyspělím západním demokraciím...připravili o život desítky milionů lidí a nežilo se zrovna nejlíp!! A ty mu nemáš co zříkat aby sem nepsal, protože každej může projevit svůj názor! |
A proč jako ne?! Víš co to byli komunisti? Nic drahýho! Žádný drogy! Každej měl práci! Žádní bezdomovci! Tak se konečně prober než sem začneš psát o komunistech o kterých si nic nevěděl.. jenom slyšíš mámu jak nadává tak toho prosím tě nech! A víš co radši už sem nepiš. |
Asi na to nejsem dost chytrej a nevim co mi má docvaknout, ale když se ve Straně někam dostal, rozhodně nemohl mít čistý ruce. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2465 sekund |