Byl to docela hezký film. Ale náš soused František Skála (možná jste o něm slyšeli, je to umělec a měl několik výstav) říká, že ho úplně zkopírovali, což je částečně pravda, on animací podobného typu udělal hodně. Ale stejně se mi ten film líbí. =) |
Mě se líbilo jak Anuška s Pytlíkama s tim autem zapadli do sněhu a Kuky říkal: Asi jim nebudeme pomáhat? Kapitán von Hergot: Správná úvaha. =) Jakub: Přesně. A taky se mi na tom líbí že si to vlastně člověk může domyslet jak to bylo. on ten Kuky vlastně tohle všechno nemusel prožít a tomu Ondrovi se to zdálo v horečkách a nebo se muto stát opravdu mohlo a pak se domů vrátil. Je to opravdu moc pěkný film a taky zaslouženě dostal cenu na MFF v Karlových Varech. Jinak mám už dokonce i plyšáky Kukyho a Hergota a vypadají opravdu skoro jako z toho filmu. a tady má Kuky dokonce i stránku na FB. Moc pěknou. =) http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Kuky-se-vraci/377937777317?ref=ts |
Gaglo: Co to meleš?
kika: Hmm.. tak to se budete nudit stále. V mém případě bych se ještě pozvracel. ![]() |
A já mám inteligence 5ti letého děcka a je mi 13 Jinak mám film staženej asi týden nebo dva... až budu s kámoškou na chatě tak se na to mrknem.. jestli se budeme nudit ale podle ukázek mě moc neoslovil, tak se uvidí |
No z jaký strany to vezmeš. Sice znám český herce, zpěváky, moderátory, režiséry, filmy atd. Ale zase jsem nikdy neviděla Toy story, Avatara, Planetu 51 a tyhle věci. Jediný co jsem z tohodle viděla byl Shrek. xD |
Fotka ne třeba.. Já ti věřim, ale na 10 letou máš fakt celkem hodně slušnej přehled. |
Jo. Je mi 10 za měsíc 11. Jestli mi to nevěříš klíďo ti pošlu fotku. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4601 sekund |