Hele řeknu ti to takhle..... Dívám se na český filmy. A když film skončí přečtu si jména herců co hráli hlavní postavy. Např. Simona Stašová. Tu vidim furt někde. Zdeněk Svěrák. Má Hodinu zpěvu spolu s Uhlířem. Prostě ňák takhle. Mimochodem Simonku stašovou mám i v přátelích na FB. =) |
Teď myslim například ty jména těch herců. Jak to, že se díváš na takovýhle filmy s takovejhlema lidma který pomalu neznam ani já. |
Mně to příjde hodně divný. Je ti 10 a přitom už se takhle hodně zajímáš o věci, o kterých já jsem v 10 neměl ani páru.
Teď nemyslim Kukyho. |
To zase mě Svěrák přijde jako dobrej vypravěč. V prvních ukázkách v TV jsem si taky řekla: Ježiš to bude hrůza, ale pak jsme na to šli a změnila jsem názor a jsem do toho blázen. =) |
Ten film mi byl nesympatickej už v 1. ukázkách v TV.
Sorry, ale Svěrák mi vůbec nesedí jako vypravěč. Zkazil mi už i film Grinch. Musel jsem si to sehnat v EN. No a jak se tak dívám, on dabuje i jednu postavu.. |
Byli jste už na filmu Kuky se vrací? Já ano je to úžasnej film! Jaký je Váš názor? já jsem našla jednu ukázku. =) http://www.youtube.com/watch?v=ePelcaQOEaE |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5262 sekund |