Trinity> Pavle, na help desk prave volala nejaka zmatena zenska, ze prej uz pred hodinou zavreli skolku a jestli si teda vyzvednes dceru?
Pavel> dopr! -!- Pavel has quit -!- Jirka has quit -!- Pepe has quit -!- Kenny has quit -!- Server has quit -!- Big_boss has quit -!- Jirka has joined #support Jirka> Trinity, prosim te posli nam sem sitare, Pavel se prerazil o kabel od switche a vytrhl zasuvku ze zdi * LiOneSS nedokaze najit krasneho muze WillTheAllMighty> Krasni muzi sou gayove Elenai> Ja sem jeden z nich Elenai> Sakra blbe nacasovani ona> cauky. tak co ta tvoje nova netova laska? on> poslala mi odkaz na libko ona> no a? on> je to moje segra ona> reknes ji to?
on> ani nahodou vis co jsme si psali za prasarny??????? jsem se malem zblil jak jsem to uvidel ona> heh to neni dobry on> proc? ona> lucka ted sedi vedle mne r> hej krutě na tom paušálu mám 400 volnejch minut... r> to nemam šanci provolat q> ja bych to provolal do pul hodiny |
Hele, dávajte na to bacha! Oni tam maj osoby označený <b> A to je dost blbý, protože vám to hodí takhle napsaný. Takže to přepisujte.. |
<a> promiň, promiň, promiň :* co se stalo? <a> přelila jsem ti kytku... promiň jen to? já se bál, že si mi zahnula <a> myslím, že to bys asi byl radši... proč? <a> přelila jsem ananas na poličce... nateklo to do tiskárny, z ní na notebook a skrz něj do zesilovače pod ním... no doprdele... to se snad vysuší a bude všechno v pohodě... hlavně že jsi v pořádku že ses nesnažila ten zesilovač odtáhnout, asi by tě slušně kopnul... odkud píšeš? <a> od sousedky... ošetřuje mi spálenou ruku... odtáhla jsem ho <a> Tak prijd tak v sedm, dame rumik a pak pudem na kofolu, ne? Oukej, to zní dobře <a> Akorat je ten rum teplej... Tak ho dej za vokno, ne? <a> Sikula, to me nenapadlo ... <a> mozna me melo napadnout, ze bydlim v prizemi Chápu, mám koupit rum... <a> ty vole, ja nechapu, zes nas se segrou neseznamil uz driv, od vcerejska mi stoji klacek Pavel šel nakupovat, ale ráda mu to vyřídím. Sestra Komentář: sdílené PC ) <Big_boss> Kenny, muzes prosim te zjistit, kdo ma kartu s ID Z12U3? Podle logu vcera odchazel posledni a nezavrel okno v prizemi. Uz me to stve, nedostane premii. <Kenny> Jo, mmnt <Kenny> To je tvoje karta <Big_boss> Vsichni se hned prestante smat nebo tu premii nedostane nikdo! |
Jasně že znám web www.lamer.cz )
Některý hlášky mě fakt dostávaj ..
Tak třeba: Morituri> Ta tvoje mladá je divná Monty> Tady Tereza, proč jsem divná? Morituri> Ježiš sorry, já myslel jinou. Monty> JAKOU JINOU!!! honzik> hele musime neco udelat s nasima babama... pepa> s jakejma? honzik> no s tema co nemame pepa> jo s temahle x> uz to umis? y> ne... y> sem se ucil a pak me vzbudil otec.. a> tak, a mam bezdratovou mys ... b> na kolik tě přišla? taky uvažuju že pořídím a> orezaval jsem A4 ziletkou a ufik jsem si kabel
c> tyjo co to bylo za babu? d> kolegyne z prace c> hmm... pekna
d> ale nadrzena c> ty kravo ty se mas )
d> ? d> nadrizena! d> vole jeden BTW, Fire to q,r (s tím prohlížečem) to mě vážně dostalo ![]() |
Znáte tento web?
Kdo ano, jistě se někdy zasmál na nějakou hláškou.. A kdo tento web nezná lamer.cz, je stránka, na které se nechází obrovská databáze internetových (ať už za pomoci ICQ, Skype, fórum, diskuze, chat..) a SMSkových hlášek. Zde přidám některé velmi vtipné: Ja som si minule refreshol dva deci vodky na ex a tiež som sa citil ako vista. Každy do nej len pičuje ale pri tom neviete aky je to pocit ked stále padáte! r: ses tam? q: jj r: tes sem cetl jednu diskuzi ohledne nejoblibenejsiho internetovyho browseru (MS IE, Firefox, Opera) na novinkach.cz q: no a? r: nejlepsi byl prispevek co vyhral: Internet Explorer je dobry akorat tak ke stazeni Firefoxu nebo Opery
q: lol r: Kámoš mě zve na pivo. q: A pudeš? -!- a has quit
|
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6828 sekund |