Potápí se blondýnka v moři. Plave kolem ní ryba a potápěčka na ni volá: „Tas!” „Co mám tasit?” pokrčí ploutvemi rybka. „No, meč,” povídá blondýna. „Jseš přece mečoun, ne?” |
(nwm jestli to už tady nebylo) víte jak blondýnka zabíjí na vánoce kapra? utopí ho. xD |
Blondynka si sadne do autobusu.Vtom pride za nou pan a hovori: ,,Slecna ,ale aj tu sedim.,Ale ja som tu bola prva!" ,,Ale aj som sofer idu dve blondynky vnoci cez les : samozrejme sa velmi boja preto sa chitia za ruky .Pochvilke jedna strasne zakrycii.Druha sa pyta : co sa stalo . neco sa mi optrelo o moju pravu nohu: Co to bylo : moja prava HHHHHHAAAhahhaha |
Přijde blondýnka do obchodu a chce si koupit televizi prodavač jí však vyhodí a řekne že pro blondýny je moc nebezpečná.Blondýna se obarví na hnědo a příjde po hodině znovu.Dobrý den já bych chtěla tuhle televizi.Prodavač:,,Už jsem vám jednou řekl že blondýnám nic neprodáváme.Ale jak ste poznal že jsem blondýna???Protože tohle není televize ale mikrovlnná trouba. Co uděláš, když po tobě hodí blondýnka granát? Vytáhni pojistku a hoď ho zpět. NASA uspořádá výběrový konkurz, kdo by mohl letět do vesmíru: vyberou blondýnu a prase. Před odletem jim dají obálky s instrukcema a vyšlou je do vesmíru. Když prase otvírá obálku, blondýna mu kouká přes rameno, po otevření se na prase vyvalí arch papírů s infornacemi jak obsluhovat celý raketoplán. A blondýna se zděsí, když tam má prase todle, co tam budu mít já? S třesoucíma se rukama otvírá obálku, z ní vyndá papírek s nápisem: "KRM PRASE A HLAVNĚ NA NIC NESAHEJ." |
jo ale nevistvětlil si co to zanemá to WIE BITTE? je to něco jakdyby JAK PROSÍM? nebo ¨něco na ten spůsob a řekne nabité ty krávo |
Blondínka je na výlete v Rakúsku a zastaví sa v obchode s elektronikou po baterky. Príde k nej predavač a blondínka hovorí :"Prosím si jedny baterky." Predavač sa jej opýta: "WIE BITTE?" ...a blondínka na to: "Nie, ja chcem nabité." ha ha ha Blondínka dáva inej blondínke hádanku: - Má to štyri nohy, je to chlpaté, má to chvost... - To je pes! - Ešte som nedopovedala! A šteká to! - Aha, tak to neviem! Stretnú sa dve blondínky a jedna hovorí: "Včera,keď sa vypol prúd, ostala som tri hodiny zaseknutá vo výťahu!" "To je nič! ja som zasa tri hodiny stála na pohyblivých schodoch! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4672 sekund |