Poker>Křesťan, který se nechal pokřtít a chodí do kostela je docela pasivní křesťan, správný křesťan musí hlavně hledat Boha a až ho najde, držet se ho. Obvykle mu taky nestačí jen to, že chodí do kostela či modlitebny, ale vyhledává další aktivity.
Křest není podmínkou toho, abys chodil do kostela. A pokřtít se můžeš nechat i teď, tím, že tě rodiče nepokřtili, jsi o moc nepřišel. Některé církve křtí děti, je to závazek rodičů, že dítě povedou k víře. Ne vždy je ten závazek myšlen vážně a je spíše požadován prarodiči. A konkrétně církev katolická má krom křtu ještě biřmování, což je potvrzení křtu samotným křtěncem. To už se člověk vědomě hlásí k víře. Některé jiné církve děti nekřtí a křest je v jejich pojetí blízký katolickému biřmování ... Asi tolik. Jinak teda křesťanství jako náboženství nabízí nejen víru, ale i společenství. Můžeš mezi křesťany najít nové přátele, duchovní oporu atd. Ale nebudu ti radit, do kterého společenství se zapojit, snad jen trochu varuju před Svědky Jehovovými. Ukrut> Ano, skutky jsou projevem víry. Ale mohou být i projevem pokrytectví, takže neslouží jako důkaz Na to je nutné dát bacha. Je rozdíl, zda člověk něco dělá proto, že se to tak má nebo proto, že z celého srdce chce činit dobro. |
Já jsem pokřtěný a do kostela chodím. Jsem věřící a jsem za to rád. Musím vyvrátit Pokerovi jeho slova. Pokřtěn je kde, kdo, ale do kostela nechodí. A nevěří v Boha. Víra se nevyznává slovy, ale skutky. |
já v boha nevěřim a pokřtěnej nejsem. I když někdy těm co v boha věřej závidim... Někdo mi řiká, tak proč taky nevěřim? To neni tak lehký,alepoň pro mně. |
Heh.. Já jsem pokřtěnej, a do kostela nechodim! S křtí se krátce po narození.. .. a vůbec, nevim jak to je.. Tak k tomu nemám moc co říct .. |
Křesťanství je druh náboženství. Lidé kteří jsou křesťanství věří a modlí se za Ježíše Krista. Křesťanem neboli mesiášem se stane dvěma způsoby 1) Je pokřťen 2) Chodí pravidělně do kostela) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3038 sekund |