Zapomenuté heslo

Křesťanství

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
7.
Vlasec [VIP člen]
21:58 | 14.června 2010
Poker>Křesťan, který se nechal pokřtít a chodí do kostela je docela pasivní křesťan, správný křesťan musí hlavně hledat Boha a až ho najde, držet se ho. Obvykle mu taky nestačí jen to, že chodí do kostela či modlitebny, ale vyhledává další aktivity.

Křest není podmínkou toho, abys chodil do kostela. A pokřtít se můžeš nechat i teď, tím, že tě rodiče nepokřtili, jsi o moc nepřišel.
Některé církve křtí děti, je to závazek rodičů, že dítě povedou k víře. Ne vždy je ten závazek myšlen vážně a je spíše požadován prarodiči.
A konkrétně církev katolická má krom křtu ještě biřmování, což je potvrzení křtu samotným křtěncem. To už se člověk vědomě hlásí k víře. Některé jiné církve děti nekřtí a křest je v jejich pojetí blízký katolickému biřmování ...

Asi tolik. Jinak teda křesťanství jako náboženství nabízí nejen víru, ale i společenství. Můžeš mezi křesťany najít nové přátele, duchovní oporu atd. Ale nebudu ti radit, do kterého společenství se zapojit, snad jen trochu varuju před Svědky Jehovovými.

Ukrut> Ano, skutky jsou projevem víry. Ale mohou být i projevem pokrytectví, takže neslouží jako důkaz Na to je nutné dát bacha. Je rozdíl, zda člověk něco dělá proto, že se to tak má nebo proto, že z celého srdce chce činit dobro.
6.
19:42 | 14.června 2010
Ukrut > Aha.. tak škoda ;D
5.
Ukrut [VIP člen]
18:23 | 14.června 2010
Já jsem pokřtěný a do kostela chodím. Jsem věřící a jsem za to rád.
Musím vyvrátit Pokerovi jeho slova.
Pokřtěn je kde, kdo, ale do kostela nechodí. A nevěří v Boha.

Víra se nevyznává slovy, ale skutky.
4.
18:00 | 14.června 2010
já v boha nevěřim a pokřtěnej nejsem.
I když někdy těm co v boha věřej závidim...
Někdo mi řiká, tak proč taky nevěřim? To neni tak lehký,alepoň pro mně.
3.
16:04 | 14.června 2010
Heh.. Já jsem pokřtěnej, a do kostela nechodim! S křtí se krátce po narození.. .. a vůbec, nevim jak to je.. Tak k tomu nemám moc co říct ..
2.
15:11 | 14.června 2010
Já křesťan nejsem ale pokřtít se chci nechat.
1.
14:53 | 14.června 2010
Křesťanství je druh náboženství. Lidé kteří jsou křesťanství věří a modlí se za Ježíše Krista. Křesťanem neboli mesiášem se stane dvěma způsoby

1) Je pokřťen
2) Chodí pravidělně do kostela)
Registrace ZDARMA
Chat
4
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3038 sekund