No, pokud si pouze navšítivil tu stránku, tak si asi moc nepomohl..
Že by tu začínala diskuze o Anonymous? |

Jak jsi již zmínil, stránka neunese takové přetížení opakovaných souborů a hodí se do offlinu, takže umím to hacknout, není to těžké. |
Já tam mám téměř všechny údaje falešné, takže já zas v nebezpečí tolik nejsem... Navíc je to megaupload.com
Myslím že ten DDoS znamená že tisíce počítačů navštíví web, což ta stránka neunese.. Ty že ses stal členem hnutí? Ty umíš něco hacknout? Tomu nevěřím, já se tedy stanu neutrálem, nejsem s ani proti Anonymous. |

Takže, Anonymous chtějí zaútočit z pomsty a jednak z toho že FB je obřím skladem všech údajů o lidí, ví o vás víc než vaše rodina, to co tam napíšete se už nikdy nedá dát zpět, i když zrušíte svůj vlastní účet.
Já sám jsem se stal členem hnutí Anonymous a čeští příznivci se dnes se mnou v 18:00 zbavilo stánky: www.vlada.cz a www.osa.cz neboli Ochraný svaz autorský, obě dvě stránky se stali oběti takzvaného "DDoS" útoku. A budou další a další útoku nejen ČR a SK příznivců Anonymouse ale i Amerických pokud nezprovozní www.megaupload.com a pokud ČPU zruší i náš oblíbený server www.uložto.cz tak český internet zahrnou megální útoky programem LOIC. Další útoky budou: Youtube Capital One JS Bank US Bank Microsoft XBL Sony Playstaiton Network a OSN (Mezi ty Americké) |
To Anonymous už trochu přehánějí. Promiňte že píšu pozdě, už je zřejmě více jak půl hodiny po začátku..
Anonymous už útočí! Další úder přijde v 18:00 Webová stránka Evropského parlamentu ve čtvrtek ráno zkolabovala po útoku hackerů ze skupiny Anonymous. Hackeři tak protestují proti protipirátské dohodě ACTA, informuje server European Voice. Zdroj: www.tn.nova.cz
|
No.. To že ovládnou Facebook mi nevadí, mě vadí že to budou hackeři, co ho možná a nejspíš zruší.. |
To já chápu. Chápu taky, že zaútočili na FBI apod. Ale jaký by mělo smysl útočit zrovna na Facebook? To by se těm protipirátům spíš líbilo. |

Vojife > Ale bude, věř mi že jsou toho schopní a Megaupload jsem používal jak já tak dalších 10 000 000 lidí takže 1/3 z toho se k nim určitě přidá =) |
DavidS > To jo, ale fakt si myslím, že Facebook terčem nebude. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1873 sekund |