Za oknem bouraného penziónu se objevil duch mrtvé majitelky
Abyste duchy viděli, musíte v ně věřit, říká známé duchařské přísloví. To by se dalo přenést i na případ, který se odehrál v britském Kendalu v hrabství Cumbria. Tam byl bourán starý penzión a dělníci si jej krátce před zbořením fotili. Ačkoli v domě nikdo nebyl, na snímku se zdálo, že je za oknem podivná postava. Majitel si je jistý, že šlo o ducha jeho matky. |
Myslim celá ta aféra. Zrušeji megaupload, Anonymous napadnou stránky. Za chvíli chtěji zavést ACTA, všichni se najednou inspirujou a buďto se přidávají k Anonymous, nebo dělají, jako že jsou Anonymous. A i když jsem proti ACTě, občas se to přehání a někdy se to nebezpečně podobá plánování na svrhnutí režimu apod. a začíná to nepěkně zavánět válkou... |
Stejně si myslím že i kdyby tam Nirvana nebyl tak se nic převratného nestane |

Já to vím ale je mi jedno jestli o tom víte vy, protože fakt bude FBI vyšetřovat SG a zrovna MĚ pronásledovat nebudou když Anonů je přes 100 000 lidí... David > A já jsem tu stránku nenavštívil, já jsem na ní s nima zaútočil |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3071 sekund |